BuildingCareers Werkwijze

BuildingCareers is een werving- & selectiebureau die zich volledig gespecialiseerd heeft in de arbeidsmarkt voor Ingenieurs op HTS en TU -niveau.

De consultants van BuildingCareers hebben grote affiniteit met techniek. Zij kennen de mens achter de professional en  helpen graag met het vinden van de beste match voor uw vacature.

Werkwijze

BuildingCareers gelooft in maatwerk

Maatwerk is een stuk voordeliger als er gekeken wordt naar levensduur.

Vaak maken wij mee dat de door ons geïntroduceerde nieuwe collega na tien jaar nog steeds bij dezelfde organisatie werkt en uiteraard in een zwaardere functie. Deze lijst met namen groeit elk jaar.

Vacatures

Wat is ons geheim?

We werken met een beproefde wervingsmethodiek. Het goed in kaart brengen en beluisteren van een vacature is net als het aanmeten van maatkleding; het vraagt tijd van alle partijen en de uitkomst kan anders zijn dan gedacht. Vanuit deze methodiek gaan wij zeer gestructureerd te werk.

We kennen de arbeidsmarkt en dan specifiek de technische arbeidsmarkt. Hoe groot is deze markt (instroom en uitstroom) wat zijn de verschillende niches, welke kennis is branche-uitwisselbaar, wat is het aantal transfers? Waarom willen ingenieurs van baan veranderen? Waarom zou iemand bij uw organisatie willen werken?

De ervaring en het netwerk van BuildingCareers bewijst dat het mogelijk is de juiste kandidaat met de juiste opdrachtgever in contact te brengen.

Weten hoe dat zit? Maak dan een afspraak 023 – 55 19 555.

Vacatures