BuildingCareers
technische vacatures

Een selectie van de vacatures in de techniek die wij hebben openstaan. Uit oogpunt van vertrouwelijkheid worden niet alle actuele vacatures hier vermeld.

Vacatures

Ingenieurs verdienen beter!

Wat wil jij terugzien in een volgende uitdaging? Soms is dat concreet. Te denken valt aan een promotie, een zwaardere functie, werken binnen een kleine organisatie versus groot, maar vaak zijn aspecten niet goed meetbaar.
Aspecten als bijvoorbeeld een goede relatie met een leidinggevende, ruimte voor ontwikkeling en sfeer zijn lastig te verwoorden in een vacaturetekst maar zijn nu juist wel van belang om met je te bespreken.

Onderstaand vind je een overzicht van de actuele vacatures. Niet alle vacatures staan online dus een open sollicitatie heeft altijd zin.

Vanzelfsprekend worden je gegevens vertrouwelijk behandeld conform ons privacy statement.

Manager Maintenance & Reliability – Boxmeer (HBO/ WO)

Introductie Farmaceutische Industrie – Coachend Leider - Strategisch niveauEen groeiende organisatie met een stevige asset management focus zoekt een strategische manager met analytische blik. Weet een team te motiveren en te stimuleren. Organisatie Grote...

Lees meer

Senior Project Manager – ‘s-Gravenzande (HBO/WO)

Introductie Realisatie van Innovatieve Projecten - Wereldwijd groeiende sector-Implementeren PM-Methodiek Organisatie Boal Systems ontwikkelt en produceert aluminium dek- en gevelsystemen voor zowel de glastuinbouw als voor foliekassen. Kenmerkend voor Boal Systems is...

Lees meer

Geen passende vacature?

Open Sollicitatie