BuildingCareers
Vacature

Bedrijfsleider – IJmond (HBO)

Bedrijfsleider – IJmond (HBO)

Introductie

Doorgroeifunctie voor high potential in verspanende industrie

Organisatie

Onze opdrachtgever is een gevestigde naam in de regio, door historie en betrouwbaarheid. De organisatie zit duidelijk in de lift door goede marktomstandigheden, investeringen en haar specialismen. Om deze groei beter te organiseren is behoefte aan invulling van een nieuwe rol tussen de directeur en de productie- en werkvoorbereidende afdelingen in. De organisatie telt circa 40 collega’s en produceert efficiënt in kleine series producten voor haar klanten. Het machinepark bestaat uit een aantal hypermoderne gerobotiseerde CNC machines met daarnaast een serie conventionele draaibanken voor de specials en vakwerk gerelateerde opdrachten. De organisatie maakt deel uit van een bedrijvengroep die nauw met elkaar samenwerkt.
De opdrachtgever heeft als visie de key spelers, waaronder de bedrijfsleider de mogelijkheid te bieden mee te participeren in aandelen.

Functie

In deze rol kun je snel doorgroeien en om dat te doseren begin je met de werkprocessen aansturen vanuit de werkvoorbereiding. Hierin stuur je twee teams van bij elkaar 6 projectleiders aan. Jouw ambitie en kwaliteiten bepalen het tempo van doorgroeien om uiteindelijk ook de productie te gaan aansturen. Je werkt nauw samen met de directeur, die door jouw komst zich meer kan concentreren op beleid en op sales en acquisitie van opdrachten. Om succesvol te zijn zul je vrijheid en verantwoordelijkheid moeten nemen en met je team samen bepalen welke keuzes in het proces voor een optimale flow en klanttevredenheid zorgen. Deze puzzel bestaat uit verschillende factoren, zoals machinecapaciteit en beschikbaarheid, omsteltijden, de skills van de operators, opdracht prioriteit etc. Je werkt als een teamcaptain, delegeert en corrigeert waar nodig op het proces. Je bent een sterke people manager die weet dat hij respect moet verdienen door kennis van zaken en charisma.

Functie eisen

Als basis heb je een werktuigbouwkundige achtergrond met bedrijfskundige affiniteit. Een HBO werk- en denkniveau gecombineerd met een sterke drive en ambitie om jezelf te blijven ontwikkelen. Jouw ervaring ligt in de metaalverwerkende industrie: kennis van CNC processing, tooling, materialen is sterk ontwikkeld. Je hebt het vermogen collega’s te motiveren en te sturen in hun ontwikkeling, je durft je mening en visie te volgen en anderen hierin mee te nemen, waar nodig hak je lastige knopen adequaat door.

Aanbod

Vaste baan bij gezonde en gevestigde organisatie waar efficiency en lol hebben goed samengaan. Uitgelezen kans om tot bedrijfsleider door te groeien. Mogelijkheid tot participatie.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555