Business Process Analyst (HBO) – Hoofddorp

Introductie

De Kans: Zelf een nieuwe functie binnen een logistieke serviceprovider in de Horticultuur vormgeven. Brug slaan tussen IT en de Business.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een logistieke serviceprovider die dé norm heeft gezet voor het vervoeren van bloemen en planten in een modulair containersysteem. De organisatie is sterk internationaal gericht en georganiseerd met onder meer een kantoor in Hoofddorp (waar 60 van de 90 collega’s werken) en een hoofdkantoor in Denemarken. De organisatie is compact genoeg om al je collega’s te leren kennen, maar heeft het karakter en de complexiteit van een multinational.

Functie

Het gaat om een nieuwe functie binnen de organisatie. Deze is ontstaan uit de behoefte om de brug te slaan tussen IT en de business, door werkprocessen tegen het licht te houden en te verbeteren. Mede door data analyses en bedrijfskundig inzicht ben je in staat bedrijfsprocessen te ontleden, te bespreken en te beschrijven.
Je maakt deel uit van het Technology Team van 8 collega’s en je draagt actief bij aan de digitale agenda en lopende projecten om de business beter te faciliteren met tools en inzichten. Daarnaast bewaak je samen met de ‘change advisory board’ en het ‘master data team’ de standaarden van de organisatie en stelt nieuwe standaarden op waar nodig.

Binnen de verschillende lopende verbetertrajecten pak je de rol van Lean Facilitator, om innovaties en de implementatie daarvan te begeleiden en versnellen. Dat vereist een sterk stakeholder management door de hele organisatie heen.

Deze rol biedt veel ruimte voor nadere eigen invulling en geeft je de kans om zelf zichtbaar en concreet in technologie gedreven projecten een stempel te drukken binnen de organisatie.

Functie-eisen

Idealiter heb je een afgeronde hbo-opleiding Technische Bedrijfskunde, of een variant hiervan, aangevuld met enkele jaren relevante ervaring. Deze ervaring kan zijn op het gebied van continuous improvement projecten, IT/Data gerelateerde projecten, het faciliteren van verandertrajecten en het analyseren van bedrijfsprocessen.
Je hebt een sterke affiniteit met het gebruik van softwaretools, zoals BI, CRM, Excel. Je bent gewend sterk projectmatig te werken, je spreekt en schrijft vloeiend Engels en zoals gezegd, je beheerst de kunst om collega’s te inspireren en motiveren om nieuwe tools te adopteren die hun werk makkelijker maakt en meer inzichten verschaft.

Aanbod

Kans op een vaste baan, waar je veel kan leren en het verschil kan maken. Salarisindicatie circa € 3200 tot € 4200 afhankelijk van relevante opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures