Co-worker Mechanical (MBO4) – Curium Pharma, Petten

Introductie

Prachtige mix van onderhoud, nieuwbouw, moderne technologie én vakwerk

Organisatie

Onze opdrachtgever is de Technische Dienst van Curium Pharma. De locatie Petten produceert nucleaire producten die worden gebruikt voor diagnostische en curatieve doeleinden. Het batchgewijze productieproces kent veel handmatig handelingen en is waar het kan geautomatiseerd met moderne technieken. Afgezien van de kantoorgebouwen is er sprake van een GMP-omgeving. Dus een uiterst schone werkvloer met strikte regels rondom (stralings)hygiëne.

In verband met promotie van één van de huidige Mechanical Co-workers zoeken we een breed geïnteresseerde werktuigbouwkundige die de TD komt versterken.

Functie

Je werk is ruwweg te verdelen in onderhoud aan en nieuwbouw van gebouw gebonden- en productie-installaties. Daarbij kom je een breed scala aan technieken tegen, van plc-storingen tot loodgieterswerkzaamheden, draai-, frees- en laswerk.
Je bouwt proefopstellingen, werkt mee in projectgroepen, aan modificaties en ondersteunt bijvoorbeeld bij het SAT-en. En ook werkinstructies en trainingen voor collega’s komen regelmatig van jouw hand.
Kortom een mooie baan met flinke variatie in technieken en werkzaamheden.

Functie-eisen

Het grootste deel van jouw verzorgingsgebied is een GMP-omgeving, waar (stralings-)hygiëne de hoogste prioriteit heeft. Een doordachte en zorgvuldige werkhouding is dan ook essentieel. Verder denkt Curium aan:
• Mbo-diploma werktuigbouwkunde;
• VCA;
• Uitgebreide kennis van onderhouds-en installatietechniek;
• Uitgebreide kennis van bewerkingsmachines, productiemachines en apparatuur.

Aanbod

Een dienstverband bij Curium, toonaangevende speler in nucleaire farmaceutica en een fijne werkgever. Jouw salaris is maximaal zo’n € 3.250 bruto per maand [excl. toeslagen] en wordt aangevuld met een mooi pakket secundaire voorwaarden.

Inlichtingen

Voor meer informatie bel of app je met Robrecht Bakker op 0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.