Commissioning Technician – Velsen-Noord

Introductie

Een hoogoven wordt nu gerenoveerd, hier wordt ruw ijzer geproduceerd uit het smelten van erts. Jij kan meewerken om deze vernieuwde installatie weer op te starten door test- en inbedrijfstellingsprocessen uit te voeren.


Functie

Zoals je wellicht weet, renoveert Tata Steel dit jaar een hoogoven. Als Commissioning Technician ben je verantwoordelijk voor het gebruiksklaar maken van Hoogoven 6 en het uitvoeren van commissioning activiteiten. Het werk is uitbesteed aan een Spaanse contractor, maar Tata Steel gaat de hoogoven zelf aanzetten met een eigen commissioning team.

• Het is aan jou om commissioning activiteiten te coördineren en uit te voeren, de werking van installaties te waarborgen, technische ondersteuning te bieden en een veilige werkomgeving te garanderen.
• Je zult een belangrijke rol spelen in het finetunen en aanpassen van de installatie tijdens de opstartfase. Pas in de praktijk kom je erachter hoe de nieuwe hoogoven zich gedraagt. Dit is de laatste keer in Nederland dat een hoogoven wordt aangezet. Na deze renovatie zal de overstap worden gemaakt naar DRI-hoogovens die op elektriciteit draaien in plaats van kolen.
• Je werkt met een team binnenin de installatie om alle instrumentatie en sensoren, pompen, kleppen, afsluiters en andere proces kritische systemen vooraf door en door te testen, zodat ze bij de opstart doen wat ze moeten doen.
Organisatie

Tata Steel is een internationaal bedrijf met geavanceerde technologieën. Hoogoven 6 wordt met dit project volledig geoptimaliseerd. Je zult deel uitmaken van een team van 650-800 professionals die dagelijks aan dit project werken. Het is belangrijk dat je bereid bent om in ploegendienst te werken, inclusief weekenden.

Functie-eisen

Wat vragen wij van jou?

• Minimaal een afgeronde mbo-opleiding (niveau 3 of 4) aangevuld met een Nen-3140 certificaat
• Bij voorkeur minimaal 3 jaar ervaring als Commissioning Technician of troubleshooter.
• Als je een achtergrond in fieldservice, maintenance, repair of inbedrijfstelling van meer complexe installaties hebt dan maken we ook graag kennis met je.
• Het spreekt voor zich dat je PID charts kunt lezen en weet wat een FAT & SAT is.
• Een goede beheersing van de Nederlandse taal is geen must, maar je moet wel goed Engels spreken.
• Bij voorkeur ben je per direct inzetbaar.

Aanbod

Het project is al gestart en loopt nog tot zeker eind dit jaar (2023). Het werk is in ploegendiensten, met uiteraard daaraan een passende ploegentoeslag. We bieden een tijdelijk dienstverband met een prima salaris (€3500 – €4750 bruto/maand exclusief toeslagen).
Ook als freelancer ben je welkom, je uurtarief zal op basis van ervaring en opleiding tussen de €45 en de €60 per uur liggen, exclusief toeslagen.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Laura Delgado op telefoonnummer +31 (0)88 102 05 00 of +31(0)6 57 29 13 50 of per mail: laura@buildingcareers.nl.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Deel

Intrinsieke motivatietest

Onze visie is dat wanneer je besluit om van baan te wisselen het belangrijk is deze stap met zorg te nemen. Weet je bijvoorbeeld wat voor jou belangrijk is? Een goede werk/privé balans, salaris, doorgroeimogelijkheden, werkomgeving, leuke collega’s? Doe onze intrinsieke motivatietest en breng zo jouw wensen en ambities in kaart.

Meer vacatures