BuildingCareers
Vacature

Contractmanagement Consultant – Lijnden/ Landelijk (HBO/WO)

Contractmanagement Consultant – Lijnden/ Landelijk (HBO/WO)

Introductie

Groeiende organisatie waarbij je de kans krijgt om je te ontwikkelen tot asset management specialist bij toonaangevende klanten en diverse opdrachten.

Organisatie

Compris adviseert organisaties met complexe technische bedrijfsmiddelen op het gebied van asset management beheer. Door de hele levenscyclus van bedrijfsmiddelen goed te analyseren is er altijd verbetering mogelijk (aanschaf, in bedrijf nemen, onderhouden en ontmantelen/verwijderen). Goed advies leidt in de regel tot implementatie en het structureren van een beheerorganisatie. Onze organisatie groeit. Om die reden willen wij ons team uitbreiden met een collega die het contract/tendermanagement bij onze relaties verder kan professionaliseren.

Functie

In essentie weet je in deze functie de klantvraag te vertalen naar heldere contractmanagementmethodes -, overeenkomsten of gunningscriteria. Je brengt de stakeholders van de beheer- en onderhoudsorganisatie van onze opdrachtgevers, hun behoeften en huidige contracten kritisch in kaart. Vervolgens bepaal je hoe je deze kan vertalen in contractmanagement producten die uiteindelijk zorgen voor beter presterende assets. Een sterk inventariserende en uitvoerende functie (wat zijn bestaande verplichtingen, afspraken maken met stakeholders, structureren van informatie, het opzetten van controlesystemen en het opstellen van de specificaties) maar zeker ook een actieve adviserende rol. Wat is strategisch om uit te besteden, herziening van contracten en begeleiding van (Europese) aanbestedingen.

Functie eisen

Voor deze functie hoef je (nog) geen expert te zijn op het gebied van contractmanagement. Inhoudelijke ervaring met het beheer en onderhoud van installaties is een pré en als je ervaring hebt met het aanbesteden en contracteren van subcontractors is dat een duidelijke plus. Maar boven alles heb je er plezier in om gedetailleerd te werken zonder overzicht over het totaal en het einddoel te verliezen. Daarnaast is het je tweede natuur om kritisch te zijn en te streven naar kwaliteit. Je werkt op een projectmatige manier naar deadlines toe. Jouw voorkeur gaat uit naar de theoretische/proceskant van je werk, zonder de praktijk uit het oog te verliezen. Je hebt een relevante technische of bedrijfskundige opleiding (mag ook een aanvullende opleiding zijn) op HBO- of WO-niveau.

Aanbod

Groeiende organisatie waarbij je de kans krijgt om je te ontwikkelen tot asset management specialist bij toonaangevende klanten en diverse opdrachten. Op termijn kan je ook worden ingezet op bredere asset management opdrachten.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Sanna Willebrands van BuildingCareers 06 42 41 16 12 of 023 55 19 555.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Sanna Willebrands Sanna Willebrands
Direct: 06 42 41 16 12
Kantoor: 023 55 19 555