Engineer High Voltage – Velsen-Noord

Introductie

Vacature voor Electrical Engineer High Voltage (380kV) bij Tata Steel


Functie

Als Electrical Engineer High Voltage bij Tata Steel zal je een belangrijke rol spelen in de basic engineering van het plan en zal je de specificaties schrijven. Je zal samenwerken met derde partijen om een veilig, realiseerbaar en betaalbaar ontwerp te creëren. Indien er tijdens de uitvoering veranderingen in het plan ontstaan, zal je als expert de regie houden en advies geven over wat technisch wel of niet kan.

Organisatie

Tata Steel is al ruim 100 jaar een leider in de staalindustrie en streeft ernaar om haar productie-installaties veilig, betrouwbaar en duurzaam te houden. Als onderdeel van de route naar groen staal speelt de energievoorziening een belangrijke rol. Tata Steel gaat verduurzamen en groene energie gebruiken om staal te maken.

Voor de begeleiding van het ontwerp & engineering van een nieuw 380 kV grid, zijn we op zoek naar een electrical engineer met ervaring op het gebied van hoogspanning.

Functie-eisen

– Minimaal twee jaar relevante werkervaring als electrical engineer;
– Relevant hbo-/wo-diploma;
– Ervaring met het doorrekenen van hoogspanningsnetwerken;
– Ervaring of ambitie om in een regierol te werken;
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Aanbod

Een jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband en een markconform salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Laura Delgado op telefoonnummer +31 (0)88 102 05 00 of +31(0)6 57 29 13 50 of per mail: laura@buildingcareers.nl.

Sollicitatie

Klik op de ‘solliciteren’ knop om direct te reageren. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.Deel

Intrinsieke motivatietest

Onze visie is dat wanneer je besluit om van baan te wisselen het belangrijk is deze stap met zorg te nemen. Weet je bijvoorbeeld wat voor jou belangrijk is? Een goede werk/privé balans, salaris, doorgroeimogelijkheden, werkomgeving, leuke collega’s? Doe onze intrinsieke motivatietest en breng zo jouw wensen en ambities in kaart.

Meer vacatures