Facilitair technisch coördinator HBO-Techniek starter – Zaanstreek

Introductie

Kansen voor Startende hbo-er techniek om site facilities te helpen onderhouden en vernieuwen. Brede rol, veel vrijheid, jong team.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een grote werkgever in de Zaanstreek, waar al ruim 100 jaar een hoogwaardig eindproduct wordt gemaakt dat we allemaal wel kennen.
Een puur natuurproduct van met name lijnzaadolie, kurk, krijt en jute. Deze ogenschijnlijke oude industrie is zich blijven vernieuwen en kent een efficiënt 24/7 productieproces waar ambacht en automatisering hand en hand gaan. Het proces van linoleum maken is opgeknipt in verschillende logische en achtereenvolgende stappen en is verdeeld over 3 productieclusters.
Het fabriekscomplex beslaat vele hectares terrein en gebouwen. Om dit goed te beheren bestaat de afdeling Terrein- en gebouwbeheer, onderdeel van de afdeling algemene diensten. Bij de afdeling algemene diensten zijn, verdeeld over de diverse facilitaire services, 26 collega’s werkzaam.

Functie

Als Facilitair technisch coördinator in de dagdienst kom je werken bij een van de grootste vloerbedekkingsproducenten ter wereld. Op deze locatie werken +/- 600 medewerkers.

Als coördinator ben je verantwoordelijk voor de coördinatie, planning, werkvoorbereiding en uitvoering van de wettelijke inspecties, het preventieve en correctieve onderhoud. Jij kan goed tussen collega’s in de productie en externe partijen schakelen en weet zowel planning als verwachtingen goed te managen.
Ook het realiseren van gelijklopende kleine en grotere projecten op gebied van nieuwbouw, onderhoud en vervanging vallen onder jouw supervisie.
Op dagelijks niveau zien jouw verantwoordelijkheden er als volgt uit:
• Beoordelen en controleren van constructieve wijzigingen aan gebouwen, constructies en fundaties (o.m. kennis van Bouwbesluit)
• Beheer en bijhouden van de digitale tekeningen betreffende gebouwen, terreinen en (ondergrondse) leidingen (autoCAD en leidingregistratie)
• Beheren van het bodembeheersplan; w.o. verstrekken van graafvergunningen bij werkzaamheden
• Je ziet toe op de uitvoering van werkzaamheden door externe contractors, spreekt SLA’s af en realiseert correcte uitvoering van de overeengekomen SLA’s.

In deze functie zijn zelfstandigheid en vrijheid bij het inplannen van werkzaamheden belangrijke factoren. Je krijgt ondersteuning van jouw leidinggevenden bij het stellen van prioriteiten en het maken van keuzes. Door veel afwisseling is geen dag is hetzelfde!

Functie-eisen

Als facilitair technisch coördinator ben je initiatief, assertief en bedreven in de communicatie. Vanuit verschillende achtergronden is deze functie goed in te vullen en je krijgt genoeg ondersteuning. Daarnaast sluit het volgende goed aan:
• Je beschikt minimaal over een afgeronde technische mbo4-opleiding, bijv. bouwkunde, installatietechniek of technische bedrijfskunde; Een hbo-diploma met techniek is ook een prima start, dan zijn je doorgroeikansen legio.
• Ervaring bij voorkeur in een vergelijkbare functie in een productieomgeving;
• Je bent resultaatgericht en hebt bij voorkeur ervaring met het beheren van assets, contracten en de uitvoering van projecten;
• Je bent in staat draagvlak te verkrijgen bij zowel bij (project)uitvoering van werkzaamheden als de aanverwante afdelingen;
• Je hebt een pragmatische, sympathieke communicatiestijl en weet hiermee de verbinding te maken.

Aanbod

Naast een leuke, verantwoordelijke baan voor 38 uur per week, biedt deze opdrachtgever je goede arbeidsvoorwaarden:
• Een uitdagende dagdienst functie met uitzicht op een vast dienstverband
• Een bruto basissalaris € 2.500- € 4.000 (afhankelijk van werkervaring)
• Bij indiensttreding opdrachtgever recht op een 13de maand
• € 0,19 Reiskostenvergoeding woon-werkverkeer
• 24 vakantiedagen en 8% vakantietoeslag
• Een goede CAO met gunstige pensioenregeling
• Opleidingsmogelijkheden (zowel cursussen als opleidingen)

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures