Wij heetten voorheen inderdaad SAB Detachering, maar in juni 2021 hebben wij onze naam veranderd. Daar ging een hele geschiedenis aan vooraf…
Het SAB (‘Stichting Centraal Administratiebureau’) is in 1950 opgericht in samenwerking met de Koninklijke Hoogovens (nu Tata Steel). In de loop van de jaren heeft de stichting zich ontwikkeld tot een gewaardeerd en betrouwbaar leverancier van tijdelijke medewerkers in productie en administratie. In 2007 is daar de inzet van technisch kaderpersoneel bijgekomen.

In 2015 is Tata Steel teruggetreden als participant van de stichting. Stichting SAB werd toen omgevormd tot SAB Detachering en ging verder onder de vleugels van BuildingCareers Companies. Het bedrijf heeft toen haar activiteiten voor productie- en administratief personeel overgedragen en stelde vanaf dat moment gekwalificeerde technici en projectmanagers (mbo4-, hbo- en wo-niveau) ter beschikking aan verschillende industriële opdrachtgevers.

Omdat SAB Detachering en BuildingCareers Werving & Selectie met één team werkten en de twee labels in de loop van de jaren steeds dichter naar elkaar toe groeiden, hebben we besloten de activiteiten van beide bedrijven samen te voegen onder één label: BuildingCareers. Nu bieden we zowel detachering als werving & selectie en hebben we altijd een passende oplossing voor zowel ingenieurs als industriële opdrachtgevers.