Hardware Elektronica Engineer (HBO) – Heerhugowaard

Introductie

Praktische uitvinders die ideeën tot werkende prototypes voor drankbereidingssystemen kunnen omzetten.

Organisatie

Bravilor Bonamat is al 70 jaar een toonaangevende en innovatieve apparatenbouwer in drankbereidingssystemen. Inmiddels werken circa 400 professionals bij dit wereldwijd opererende familiebedrijf. Met twee eigen fabrieken in Heerhugowaard en Polen heeft zij alle kennis en kunde om in eigen huis het gehele productontwikkeling- en fabricage- / assemblageproces te organiseren. Daarnaast heeft Bravilor Bonamat ‘around the globe’ 10 eigen verkoopvestigingen. Om innovatief voorop te blijven lopen, heeft zij een ruime R&D afdeling met circa 30 gedreven engineers productontwikkelaars. Zij beschikt over een splinternieuw Innovation Centre, inclusief Modelshop (met 3D printer), testlab en moderne kantooromgeving om ongestoord goede ideeën uit te proberen, te verfijnen en uiteindelijk tot nieuwe modellen te komen.

Functie

Vanuit de R&D Roadmap werk je op gedefinieerde projecten. Dan begint de zoektocht naar technieken, materialen, onderdelen, machine lay-out, technische haalbaarheid en maakbaarheid in serieproductie.
Je werkt nauw samen met een senior engineer aan complexe nieuwe en innovatieve toepassingen. Binnen jouw discipline ben je verantwoordelijk voor het uitwerken van concepten van voeding, besturing en connectivity van de apparaten. Daartoe doe je research naar bruikbare componenten en technologie. Je brengt voorstellen in over make or buy keuzes van componenten. Meestal ontwerp je de PCB’s zelf. In het projectteam komen alle disciplines regelmatig samen voor (scrum)overleg om de voortgang te bespreken en acties te bepalen.
Uiteraard voorzie je jouw keuzes van documentatie, daarnaast ben je regelmatig in de toolshop aan het werk om jouw gekozen technologieën en componenten in te bouwen en te testen. Dat levert inzichten tot verbeteringen op.

Functie-eisen

In de basis heb je een hbo-opleiding Elektronica, bij voorkeur aangevuld met tenminste 5 jaar relevante R&D ervaring. Je hebt goede kennis van de huidige technieken op gebied van connectivity, microcontrollers en elektromagnetische compatibiliteit. Je bovendien ervaring in het ontwerpen van PCB’s.
Belangrijk is dat je open staat om van collega’s te leren, maar ook zelfstandig kan werken en met eigen ideeën en onderbouwde voorstellen kan komen. Je durft elkaar technisch uit te dagen in een inspirerende omgeving. In je werkhouding toon je jezelf professioneel, je komt projectafspraken na en werkt zorgvuldig. Je weet anderen te overtuigen met argumenten over keuzes en ideeën die je hebt. Ook vindt je het fijn om zelf met je handen te kunnen werken om jouw werk in de praktijk te testen en te integreren in de machine waar je gezamenlijk aan werkt.
Als HWE engineer breng je R&D ervaring mee met technisch vernuft en creativiteit, bij voorkeur opgedaan bij een relevante apparatenbouwer met een serieproductie karakter.

Aanbod

Werken in een optimale high tech omgeving voor R&D engineers, denken en doen in een. Stap in de innovatieve wereld van dit unieke en gezellige familiebedrijf.
Arbeidsvoorwaarden volgens CAO Metalectro, waaronder 27 vakantiedagen + 13 ATV. Een bruto maandsalaris van maximaal € 4.500 bij de juiste ervaring en opleiding.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.