Interim Werkvoorbereider WTB, zware industrie (mbo/hbo) ZZP – Velsen-Noord

Introductie

Gespecialiseerde maintenance contractor voor zware industrie, onder andere Tata Steel, zoekt ervaren werkvoorbereider WTB

Organisatie

Bobach Service Nederland: van oorsprong is Bobach een Duitse onderneming. In 1986 kwam Bobach naar het terrein van een van de grootste staalconcerns van Europa – toen nog Hoogovens, nu Tata Steel IJmuiden – voor de installatie en het onderhoud van systemen die werden geleverd door het Duitse moederbedrijf. Sindsdien is het bedrijf hier niet meer weggegaan.

Er is in de loop der jaren veel veranderd. Technieken ontwikkelden zich snel en Bobach is sterk gegroeid, heeft zich verzelfstandigd en is geworteld in Nederland. Maar veel bleef ook hetzelfde, zoals het werk voor de toonaangevende klant Tata Steel en de vestiging in IJmuiden, maar vooral: de Duitse werkmentaliteit.

Wegens omstandigheden zoeken wij per direct een beschikbare ZZPer om deze taak snel en tijdelijk op zich te nemen, om tot een structurele invulling te kunnen komen.

Functie

Je bent als spil binnen de organisatie betrokken bij alle werken op het terrein van Tata Steel. Bobach is een sterke speler op het gebied van engineering en onderhoud van hydraulische en pneumatische systemen. Deze systemen hebben regelmatig onderhoud nodig waarbij tevens vernieuwing/vervanging van onderdelen aan de orde is.

In deze veelzijdige en verantwoordelijke rol ben je betrokken bij de planning, organisatie en voorbereiding van deze projecten. Dat betekent adviseren en instrueren van medewerkers en leiding, technische input geven en documentatie aanleveren, inkoop regelen, en zorg dragen voor planning van mens, materieel en diensten van derden op het juiste moment op de juiste locatie. Tevens zorg je voor een ordentelijke projectadministratie om na uitvoering ook conform afspraken de facturatie te laten verzorgen. Je hebt in deze functie veel interne en externe contacten.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je minimaal een mbo4-diploma in de richting Werktuigbouwkunde en ben je in het bezit van een VCA. Met een bachelor mechanical engineering breng je potentieel mee voor de toekomst. Het is een pre als je al eerder bij of voor Tata Steel gewerkt hebt, maar relevante werkervaring is een must. Bovenal vormen gedrevenheid, ambitie en een positieve instelling een belangrijke succesfactor waarmee jij het verschil kunt maken.

Aanbod

Interimopdracht voor een direct beschikbare ZZPer binnen complexe industriële onderhoudsomgeving.
Aantal uren per week bvk fulltime, maar in overleg kan veel. Tarief ook in overleg.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker via 0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren, klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures