BuildingCareers
Vacature

Junior Projectmanager Asset Management (HBO) – Lijnden

Junior Projectmanager Asset Management (HBO) – Lijnden

Introductie

Ervaring opdoen in asset management bij toonaangevende organisatie.

Organisatie

Compris adviseert organisaties met complexe technische bedrijfsmiddelen op het gebied van asset management. Door analyse van de gehele levenscyclus van bedrijfsmiddelen is er altijd verbetering mogelijk in bijvoorbeeld aanschaf, inbedrijfname, onderhoud en ontmanteling.
Op onze website vind je verschillende voorbeelden van projecten van Compris voor onder andere Schiphol, Ahold en Tata Steel.

Functie

Goed advies leidt in de regel tot implementatie en structurering van een beheerorganisatie. Dit traject wordt vanuit Compris begeleid door een projectmanager. Om het gestelde projectresultaat te behalen binnen de gestelde kaders is het belangrijk dat je gevoel hebt voor onderlinge verhoudingen en gedragingen van mensen binnen – veelal complexe – organisaties.

Op dit moment hebben we een tweetal relatief eenvoudige projecten waar je als minder ervaren projectmanager snel mag schakelen en meters kunt maken. Je wordt begeleid door ervaren collega’s die je behalve tips & tricks ook de kwaliteitsstandaard van Compris bijbrengen.

Functie eisen

Nog wel een paar voorwaarden van onze kant.
– Je beschikt over een relevante (technische) hbo-opleiding
– Kennis van Prince-methodieken
– Je bent communicatief vaardig: je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels

Inlichtingen

Wil je graag als projectmanager aan de slag bij Compris, en wil je ingezet worden op één van onze projecten neem dan contact met ons op, bij voorkeur per e-mail: daan.leenman@compris.eu

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button ‘solliciteren’. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen


Deel deze pagina