BuildingCareers
Vacature

Manager Montage – Velsen-Noord

Manager Montage – Velsen-Noord

Introductie

Leiderschap, relatie- en contractbeheer in industriële onderhoudsomgeving

Organisatie

Onze opdrachtgever is een belangrijke dienstverlener binnen de staalindustrie. Zij opereert al meer dan vijftig jaar in de IJmond en is gespecialiseerd in constructiebouw, machinebouw, montage, revisie en modificatie. De sectoren waarin zij actief is, zijn de zware industrie, civiele bouw, maritieme industrie en offshore en de werkzaamheden verrichten zij zowel op locatie als in hun werkplaats. Zij is ook al meer dan een halve eeuw huisleverancier van Tata Steel, een technisch complexe 24/7 operationele staalfabriek. Voor Tata Steel voert zij diverse onderhouds- en revisieprojecten uit in eigen regie en beheer. Door grote kennis van de installaties en systemen heeft zij een intensieve samenwerking en wederzijds vertrouwen opgebouwd met deze grote industrieel. De organisatie heeft twee belangrijke pijlers: fabricage en montage. Deze worden via het bedrijfsbureau met elkaar verbonden. De organisatie bereidt zich voor op haar toekomst en is in ontwikkeling met functies en nieuwe collega’s.

Functie

De manager operations is de drijvende kracht achter de afdeling Montage. Samen met uitvoerders, voorlieden en monteurs, in totaal circa 60 mensen, realiseer je met behulp van bedrijfsbureau en projectleiders onderhoudsprojecten. Het gaat veelal om onderhoud, vervanging of aanpassing van delen van industriële installaties of behuizing of constructiedelen hiervan. Je ontwikkelt samen met directie en MT beleid om kwaliteit, veiligheid en ‘people performance’ te verbeteren en implementeert dit vervolgens ook.
Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de contractperformance en relatiebeheer met de brede DMU bij de klant.
Je wordt gedreven door het bereiken van een hoge klant- èn medewerkerstevredenheid. Dit weet je te bereiken door inspirerend leiderschap en coaching van je team, als ook het scherp bewaken van contractafspraken en geleverde service. Efficiency is belangrijk om besparingen te realiseren, maar nooit ten kosten van geleverde kwaliteit en werkveiligheid. Lean denken, slim combineren en automatiseren helpt je bij het innoveren van werkprocessen en het professionaliseren van de organisatie.

Functie-eisen

Je bent een ervaren leidinggevende met goede kijk op onderhoudstechnologie.
Je bent werkzaam in de (maak-, of onderhoud-/ service-) industrie en kent vanuit aanvullende opleidingen en trainingen principes als lean, bedrijfskunde en Human Resource management.
Als basis heb je een stevige technische, bij voorkeur werktuigbouwkundige achtergrond op hbo-niveau.
Jouw stevige persoonlijkheid geeft jou autonomie en leiderschap en maakt je een betrouwbare professionele gesprekspartner voor directie, medewerker en klant.
Je schakelt gemakkelijk met verschillende type mensen en je weet hen intrinsiek te motiveren voor jouw ideeën en vragen. De dagelijkse dynamiek maakt je niet onrustig, je houdt het hoofd koel en toont flexibiliteit om met veranderingen om te gaan.
Deze demanding omgeving is erg uitdagend en daarmee geen 9-5 baan.

Aanbod

Meebouwen aan de toekomst van de organisatie, MT-functie, organisatie in groei. Prima arbeidsvoorwaarden:€ 60 – € 75K + auto.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina