BuildingCareers
Vacature

Marketing & Communicatie Professional – Beverwijk (HBO/WO)

Marketing & Communicatie Professional – Beverwijk (HBO/WO)

Introductie

Ben jij creatief in het uitstippelen van de juiste online marketingstrategie en schrijf je bovendien beter dan onderstaande vacaturetekst? Dan moet je ook nog willen samenwerken met een compact professioneel team van eigenwijze recruitment consultants. Dat is me wel even een uitdaging!

Organisatie

BuildingCareers Companies is een recruitmentorganisatie voor ingenieurs en technologen voor verschillende markten. Zij is actief vanuit kleinschalige en gespecialiseerde teams met ieder hun eigen niche en werkwijze in een dynamische arbeidsmarkt.
In Beverwijk zijn wij actief met SAB Detachering en BuildingCareers. Voor deze twee labels zijn wij op zoek naar een Marketing & Communicatie Professional (32 – 40 uur).

Functie

Wat verwachten we van je:
• Je denkt met directie en collega’s mee over de te voeren marketingstrategie van onze labels. Daaruit ontwikkel je een programma om op gestructureerde en consistente wijze onze doelgroep, zowel kandidaat als klant op authentieke wijze te benaderen.
• Je geeft uitvoering aan de marketing- en communicatieactiviteiten die voortvloeien uit het ontwikkelde programma. Dat betekent dat je in staat bent om de communicatieboodschap te formuleren in de juiste ‘tone of voice’.
• Vervolgens zet je na onderzoek de verschillende online kanalen in om effectief onze doelgroep te bereiken met de juiste boodschap. Dat vergt kennis van de technische arbeidsmarkt en van de verschillende behoeftes van onze klanten.
• Daarnaast organiseer je regelmatig events voor ons netwerk van klanten, kandidaten en gedetacheerden.

We doen graag een beroep op jouw creativiteit en schrijfvaardigheid om kandidaten en klanten positief te verassen over onze dienstverlening en hen te overtuigen en aan ons te binden. Trouwens, onze websites mogen ook wel eens een upgrade, werk genoeg dus!

Functie eisen

Wat breng je mee:
• Je hebt een afgeronde hbo-opleiding met een marketing & communicatie profiel, aangevuld met enkele jaren relevante werkervaring.
• Je bent taaltechnisch goed onderlegd en kan creatief en foutloos schrijven zowel in Nederlands als in het Engels.
• Online media en social media vormen voor jou bekend terrein, je weet hoe je hier onderscheidend kan zijn in het promoten van je boodschap.
• Je hebt naast de benodigde executive power ook voldoende visie om conceptueel mee te denken met de directie over het te voeren beleid.

Verder houd je van een gezellige werksfeer, korte lijnen, snel schakelen en vrijheid om je agenda grotendeels zelf te kunnen bepalen.

Aanbod

Wat mag je van ons verwachten:
Een gezonde en groeiende organisatie, waar we constant werken aan nieuwe concepten en labels in een zeer dynamische en competitieve markt. Een gezellige werksfeer met van tijd tot tijd een borrel of uitje en dagelijks een gedekte lunchtafel.
Uiteraard bieden we je een goed salaris en overige voorwaarden. Onze cultuur kenmerkt zich door vrijheid en ondernemerschap.

Inlichtingen

Nieuwsgierig? Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 023 55 19 555 06 46 41 88 29

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina