Openingstijden en bereikbaarheid rond de feestdagen

De feestdagen komen eraan! Volgende week is de laatste werkweek voor de kerstdagen en daarmee onze laatste werkweek van 2021. Hier vind je wat praktische informatie over onze openingstijden en bereikbaarheid in de komende weken.

De feestdagen komen eraan! Volgende week is de laatste werkweek voor de kerstdagen en daarmee onze laatste werkweek van 2021. Hieronder wat praktische informatie over onze openingstijden en bereikbaarheid in de komende weken.

Openingstijden rond de feestdagen

Volgende week, de week van 21 t/m 24 december, is de laatste week dat ons kantoor dit jaar is geopend. Tussen Kerst en Oud & Nieuw is ons kantoor gesloten. Op maandag 3 januari trappen we weer af en gaan we weer met goede moed aan de slag.

prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaarBereikbaarheid en solliciteren

Natuurlijk begrijpen we dat de dagen tussen Kerst en Oud & Nieuw een geschikt moment zijn om over het nieuwe jaar te mijmeren… en wellicht ook om op zoek te gaan naar vacatures en nieuwe kansen voor het nieuwe jaar.

Vind je op onze website een mooie vacature? Dan zien we je sollicitatie natuurlijk graag tegemoet! Maar ook als je vragen of opmerkingen hebt, kun je gerust een mailtje sturen naar onze consultants. Zij houden ook tussen de feestdagen hun e-mail wel in de gaten en zijn dus misschien wel in de gelegenheid je vraag te beantwoorden. Kijk onder de vacature of op onze teampagina voor de benodigde contactgegevens.

Fijne feestdagen!

Natuurlijk wensen we je prettige kerstdagen en het allerbeste voor 2022! Laten we er samen een mooi jaar van maken.