Nieuws

Procesoperators gezocht!

procesoperator aan het werkGoede vakmensen kunnen bij ons altijd terecht. In het verleden hebben we al eerder procesoperators geplaatst bij onze opdrachtgevers. Daar zijn we enige tijd mee gestopt, maar we merken nu dat er toch veel vraag is naar deze functies. We zijn onze opdrachtgevers graag van dienst en hebben de expertise in huis hebben om operators te vinden en te plaatsen. Daar gaan we dus weer mee aan de slag. We zijn op zoek naar mensen die in dagdienst en verschillende soorten ploegendiensten willen werken. Hierbij roepen we procesoperators op om zich bij ons te melden voor mooie kansen!

Ben jij wie we zoeken?

We zijn op zoek naar operators met verschillende opleidingen en achtergronden. Denk hierbij aan Vapro B of C, Milieu- en procestechniek, Operator B, Allround Operationeel Technicus (AOT), MyTec of Procestechniek (MBO3/4). Heb je een andere opleiding en wil je toch graag solliciteren? Neem dan gerust contact op.

Zo kun je ons bereiken!

Ben je benieuwd wat jouw mogelijkheden zijn? Neem dan contact op met Jens Deckwitz. Je kunt hem bereiken via 06 11 28 72 43 (ook WhatsApp) of via e-mail: jens@sabdetachering.nl.

Kijk ook eens rond op onze vacaturepagina. Niet alle vacatures komen op de website te staan. Dus stuur vooral een open sollicitatie als je een nieuwe baan zoekt! Dan kunnen we contact met je opnemen als er iets interessants voor jou voorbij komt.

 

Ook leuk om te lezen