Nieuws

Tata Steel Chess Tournament

Van 14 tot 30 januari 2022 vindt het 84e Tata Steel Chess Tournament weer plaats. Wij sponsoren het schaaktoernooi al sinds jaar en dag, en zijn blij dat we ook dit jaar weer ondersteuning kunnen bieden aan dit mooie evenement.

Over het toernooi

Het Tata Steel Chess Tournament bestaat uit 3 klassementen: Masters, Challengers en amateurs. Dit jaar zullen in verband met de coronapandemie alleen de Challengers en de Masters spelen. Het evenement vindt plaats in sporthal De Moriaan in Wijk aan Zee, maar is dit jaar alleen online te volgen.

In de Masters-groep maken veel spraakmakende spelers hun opwachting, zoals titelverdediger Jorden van Foreest, zevenvoudig winnaar en huidig wereldkampioen Magnus Carlsen en andere grote namen zoals Anish Giri en Fabiano Caruana. Kijk voor de volledige groep Masters op de website van het toernooi.

BuildingCareers als sponsor van Tata Steel Chess Tournament

Als specialist op het gebied van personeel en contracten verzorgen wij de contractering van de vrijwilligers die het toernooi mogelijk maken. Zo komt onze expertise van pas.

Wij vinden het een eer dat we een bijdrage kunnen leveren aan dit mooie evenement waar Tata Steel als één van onze grootste opdrachtgevers aan is verbonden. Ook waarderen we technisch inzicht en strategie: beide zaken zijn zowel van belang in het schaken als in het werk van de technici die wij bemiddelen.

Meer weten?

Als je meer wilt weten, kijk dan op de website van het Tata Steel Chess Tournament: www.tatasteelchess.com. We wensen de organisatie, de spelers en alle vrijwilligers veel plezier en succes.

We hopen dat het weer een mooie, gedenkwaardige editie wordt en hopen natuurlijk dat de volgende (jubileum)editie weer in de normale vorm kan plaatsvinden, mét het amateurtoernooi en de aanwezigheid van vele schaakliefhebbers!

Banner Tata Steel Chess tournament 2022

Ook leuk om te lezen