Wegwerkzaamheden Velsertraverse in november

De provincie Noord-Holland is sinds 14 september 2015 hard bezig met de herinrichting van de Velsertraverse bij Beverwijk. Dit heeft veel invloed op het verkeer en daarom houden we je graag op de hoogte. Inmiddels zijn er al een aantal afsluitingen geweest en geldt er een tijdelijke verkeerssituatie waarbij de afritten naar Beverwijk/Tata Steel en naar het industrieterrein De Pijp zijn samengevoegd.

Wegwerkzaamheden Velsertraverse in november

SAB_Nieuws_VelsertraverseDe provincie Noord-Holland is sinds 14 september 2015 hard bezig met de herinrichting van de Velsertraverse bij Beverwijk. Dit heeft veel invloed op het verkeer en daarom houden we je graag op de hoogte. Inmiddels zijn er al een aantal afsluitingen geweest en geldt er een tijdelijke verkeerssituatie waarbij de afritten naar Beverwijk/Tata Steel en naar het industrieterrein De Pijp zijn samengevoegd. Hier (PDF) lees je welk werk er in de maand november gaat plaatsvinden en welke omleidingsroutes er dan gelden.

Datums in november om rekening mee te houden

  • Weekendafsluiting, 6 – 9 november 2015
  • Weekendafsluiting, 20 – 23 november 2015
  • Weekendafsluiting Lijndenweg, 26 – 29 november 2015

Lees hier alle informatie over de afsluitingen en omleidingsroutes (PDF).

Velsertunnel

Rijkswaterstaat start in april 2016 met de renovatie van de Velsertunnel. Tot die tijd voert Rijkswaterstaat voorbereidende werkzaamheden uit. Om de werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren, is het noodzakelijk de Velsertunnel een aantal keer deels af te sluiten. Via Facebook geeft Rijkswaterstaat steeds tijdig aan welke werkzaamheden op korte termijn plaatsvinden. www.facebook.com/velsertunnel.

Bron: www.infoN197velsertraverse.nl