Onze werkwijze

Door ons grote en actieve netwerk weten wij snel welke ingenieur er op korte termijn beschikbaar is en wie het beste bij uw vacature past.

Of het nu gaat om een interim inzet of een vaste aanstelling: wij kennen de technische arbeidsmarkt en kunnen snel met een passende oplossing komen. De arbeidsmarkt voor ingenieurs is door de jaren heen onverminderd krap. Met een goede profielschets – wat ga je doen, wat moet je kunnen en wat mag je verwachten – kun je snel de juiste doelgroep benaderen en daarmee kostbare tijd besparen.

Natuurlijk maken wij daarbij gebruik van de relevante tools, maar onze kracht zit hem in het netwerk dat we de afgelopen 20 jaar hebben opgebouwd. We kennen een hoge response rate en zien dat ‘onze’ vacatures vaak gedeeld worden. Zowel voor een interiminzet op korte termijn als voor een selectieprocedure met meerdere stakeholders.

Meer weten over hoe dat werkt? Neem contact met ons op!

Interim opdrachten & Projectmatige inzet

Wil je snel je ervaring opdoen, je kennis verbreden en leren door in verschillende keukens te kijken, dan is een projectgebonden inzet of een interimopdracht voor jou een perfecte mogelijkheid. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en een concrete opdracht en doelstelling mee, waarbij jij het verschil kan maken door je snelle leercurve, je skills om binnen een nieuwe organisatie snel alle stakeholders te leren kennen en samen te werken.

Wij verzorgen jouw contract, inkomen en support op afstand. We brengen je actief in contact met andere technische professionals in ons netwerk met wie je kan sparren over kwesties binnen jouw vakgebied.

Dienstverband bij opdrachtgever

Wanneer je besluit om van baan te wisselen is het belangrijk om je wensen goed in kaart te brengen. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn er natuurlijk veel meer aspecten die zorgen voor uitdaging in je werk. Denk bijvoorbeeld aan werk-privé-balans, thuiswerkmogelijkheden, carrièreperspectief, bedrijfscultuur en de duurzaamheidsambities van je nieuwe werkgever.

We helpen je graag en brengen in kaart welke bedrijven passen binnen je wensen zodat een goed afweging kunt maken en weer jaren vooruit kunt in je nieuwe baan.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen we op de juiste plek introduceren. Uiteraard discreet en met altijd met instemming en medeweten van jouzelf.