Process engineer hoogspanning (HBO) – IJmuiden

Organisatie

Bij TATA Steel staan de komende jaren projecten in de planning om de fabriek te verduurzamen en daarmee een bijdrage te leveren aan de energietransitie. Denk bijvoorbeeld aan HIsarna en H2ermes (waterstof) maar ook veel kleinere projecten.

TATA heeft een intern ingenieursbureau waar deze plannen bedacht en uitgewerkt worden op haalbaarheid. Wanneer de projectspecificaties kloppen, dan wordt het engineeringswerk aan derden uitbesteed. Tijdens de voorbereiding, bouw en oplevering blijft het eigen ingenieursbureau de regie houden.

Functie

Tata Steel IJmuiden staat aan de vooravond van wellicht de belangrijkste uitdaging uit haar bestaan, namelijk een volledige decarbonisatie van de productieprocessen. Om dit te kunnen verwezenlijken zal, o.a. door de komst van een waterstoffabriek, het elektriciteitsverbruik op de site verveelvoudigen. Dit vraagt om 380 kV-aansluitingen op het openbare net en nieuwe transportnet 150 kV en 50 kV. Inclusief bestaande 10, 6 en 3 kV-distributienetten. Gezamenlijk in een team met collega-hoogspanningsdeskundigen ga je met kennis, vernuft en doorzettingsvermogen de elektrificatie van de nieuwe productieprocessen tot een succes maken.

Functie-eisen

• Je hebt een afgeronde opleiding op hbo-niveau richting elektrotechnische energietechniek;
• Je bent gespecialiseerd in hoogspanningsnetten en een van de daarbij behorende installatiekennis zoals schakelinstallaties, kabelverbindingssystemen, transformatoren en secundaire installaties zoals SCADA en beveiliging.

Aanbod

Wanneer je kiest voor een dienstverband bij onze opdrachtgever, dan zijn de functie en salarisschalen van onze opdrachtgever maatgevend. Bij een interiminzet zijn we niet gebonden aan schalen en ligt de honorering boven marktconform (e.a. afhankelijk van de ervaring binnen de functie en het vakgebied)

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Daan Leenman via 0251 26 72 72 of +31 (0)6 50 60 80 79.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren, klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.