BuildingCareers
Vacature

Project Engineer (HBO) – Velsen-Noord

Project Engineer (HBO) – Velsen-Noord

Introductie

Ingenieur met potentie gezocht die vanuit bedrijfsbureau doorgroeit naar projectleider in de zware industrie.

Organisatie

STAALWERK bv is een belangrijke dienstverlener binnen de staalindustrie. Zij opereert al meer dan zestig jaar in de IJmond en is gespecialiseerd in constructiebouw, machinebouw, montage, revisie en modificatie. De sectoren waarin zij actief is, zijn de zware industrie, civiele bouw, maritieme industrie en offshore en de werkzaamheden verrichten zij zowel op locatie als in hun werkplaats. Staalwerk bv is ook al meer dan een halve eeuw huisleverancier van Tata Steel, een technisch complexe 24/7 operationele staalfabriek. Voor Tata Steel voert Staalwerk bv diverse onderhouds- en revisieprojecten uit in eigen regie en beheer. Door grote kennis van de installaties en systemen heeft zij een intensieve samenwerking en wederzijds vertrouwen opgebouwd met deze grote industrieel. De organisatie heeft twee belangrijke pijlers: fabricage en montage. Deze worden via het bedrijfsbureau met elkaar verbonden. De organisatie bereidt zich voor op haar toekomst en is in ontwikkeling met functies en nieuwe collega’s.

Functie

Als project engineer ben je een belangrijke spil binnen de organisatie. Je bereidt onderhoudsprojecten voor door de klantwens te vertalen naar montage en fabricage opdrachten van onderdelen die vervangen worden. Sommige maakdelen worden uitbesteed aan derden, het meeste kan in de eigen werkplaats worden gemaakt. Daartoe heb je overleg met de productieleiding en onderaannemers. Je werkt een detailplanning uit van de uit te voeren werkzaamheden en organiseert inzet van middelen (bijvoorbeeld hijsmiddelen) en in te huren expertise. Tijdens de uitvoering houd je vinger aan de pols, informeer je de klant en adviseer je de projectleider over alternatieven die nodig zijn wanneer de planning wijzigt.

Functie-eisen

Je bent toe aan een volgende stap in je loopbaan om de organisatorische skills die je hebt ontwikkeld te gelde te maken. In de basis ben je een afgestudeerde HBO-er Werktuigbouwkunde met enkele jaren werkervaring, bijvoorbeeld als tekenaar of werkvoorbereider in een kleinere setting. Je zoekt uitdaging in een grote en zich continu verbeterende organisatie die stevige en bedrijfskritische onderhoudsprojecten realiseert.
Als persoon wil je groeien en heb je ambitie om zelf verantwoordelijkheid te nemen in projecten. In de communicatie ben je duidelijk, maar weet je de juiste toon te vinden. Je draagt bij aan een gezellige werksfeer en hebt ideeën over hoe het werk altijd beter en efficiënter kan.

Aanbod

Uitdagende rol bij een gezonde en stabiele organisatie. Doorgroeikansen genoeg.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
op telefoonnummer 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina