Project Manager (HBO/WO) – Curium Pharma in Petten

Introductie

Managet CAPEX-projecten in nucleair farmaceutische omgeving

Functie

Je wordt verantwoordelijk voor het leiden van grote complexe projecten. Van study, Business-case, inventariseren van wensen en programma eisen van opdrachtgevers en stakeholders tot het opstellen van projectplannen en zorgdragen voor tijdige realisatie van de projecten, binnen budget en natuurlijk conform de specs.
De aard van de productieprocessen – productie isotopen in GMP- omgeving – zorgt echter voor de nodige complexiteit. En ook bij Curium is stakeholdermanagement van een niet te onderschatten belang.
Komende jaren ga je je bezighouden met omvangrijke projecten zoals data-integriteit, nieuwe productieprocessen en verbeteringen aan installaties en gebouwen.

Functie-eisen

We zoeken iemand die resultaatgerichtheid weet te combineren met organisatiesensitiviteit. Je weet de rol van PM van de juiste statuur te voorzien en dit uit te dragen naar de gehele organisatie. Verder denken we aan:
• technische opleidingsachtergrond, hbo- of wo-niveau (WTB, E, AOT, etc.);
• ruime ervaring met projectmanagement in een technische/CAPEX omgeving;
• kennis van productietechnieken
• goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;

Inlichtingen

Neem voor meer informatie over deze interessante vacature contact op met Jelmer van Schagen op telefoonnummer 06 456 40 377.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures