BuildingCareers
Vacature

Projectleider Industrieel onderhoud (HBO WTB) – Velsen-Noord (HBO WTB)

Projectleider Industrieel onderhoud (HBO WTB) – Velsen-Noord (HBO WTB)

Introductie

Managen van diverse WTB projecten in de zware industrie. Organisatie in verandering.

Organisatie

STAALWERK bv is een belangrijke dienstverlener binnen de staalindustrie. Zij opereert al meer dan zestig jaar in de IJmond en is gespecialiseerd in constructiebouw, machinebouw, montage, revisie en modificatie. De sectoren waarin zij actief is, zijn de zware industrie, civiele bouw, maritieme industrie en offshore en de werkzaamheden verrichten zij zowel op locatie als in hun werkplaats. Staalwerk bv is ook al meer dan een halve eeuw huisleverancier van Tata Steel, een technisch complexe 24/7 operationele staalfabriek. Voor Tata Steel voert Staalwerk bv diverse onderhouds- en revisieprojecten uit in eigen regie en beheer. Door grote kennis van de installaties en systemen heeft zij een intensieve samenwerking en wederzijds vertrouwen opgebouwd met deze grote industrieel. De organisatie heeft twee belangrijke pijlers: fabricage en montage. Deze worden via het bedrijfsbureau met elkaar verbonden. De organisatie bereidt zich voor op haar toekomst en is in ontwikkeling met functies en nieuwe collega’s.

Functie

De projectleider is verantwoordelijk voor de realisatie van het aangenomen onderhoudsproject, uiteraard binnen afspraken over veiligheid van werk, kwaliteit, tijd en budget. De ene keer is dit een grote klus, waar engineering en fabricage van onderdelen vooraf gaat aan de inbouw hiervan. De andere keer zijn dit behapbare vervangingsaanvragen van standaard onderdelen, die vooral veel van planning en inkoop vergen. Het bedrijfsbureau ondersteunt je met de benodigde werkvoorbereiding en planning, je collega’s van montage en fabricage adviseren je over techniek en capaciteit. Het komt voor dat jezelf bijspringt in een stuk werkvoorbereiding en calculatie. Jij voert intensief overleg met de klant over het identificeren en definiëren van projecten, binnen het raamcontract en het geconstateerde meerwerk en je bent de motor binnen het project om alles wat nodig is op tijd te kunnen inzetten. Dat leidt tot grote klanttevredenheid en uitbouw van jouw netwerk en trackrecord bij de klant. In deze rol ben je veel onsite en nauw in contact met het projectteam ter plaatse om hen aan en bij te sturen waar nodig. Uiteraard signaleer je proactief kansen op nieuwe opdrachten.

Functie-eisen

Je hebt al ruime ervaring in het leiden van technische projecten, bij voorkeur in een industriële onderhoudsomgeving. Als basis heb je een hbo-werktuigbouwkundige opleiding nodig, om inhoudelijk de klantvraag goed te kunnen doorgronden. Je hebt geleerd je werkplanning te kennen, om te gaan met werkveiligheid en veiligheidsprocedures. Je communiceert zakelijk en helder, doch motiverend en begripvol. De voldoening krijg je van veilig met elkaar de klus te klaren naar tevredenheid van de klant en het eigen budget. Je beheerst de vaardigheden om te kunnen prioriteren en anticiperen. Je delegeert makkelijk waar ondersteuning nodig is, maar je bent hands-on wanneer dat het meest praktisch is. Met oog voor detail houdt je de projectadministratie en evaluatie op orde.

Aanbod

Werken in een van de technisch meest uitdagende 24/7 fabrieken in een organisatie die zich klaar maakt voor de toekomst.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina