Projectleider Productie – Velsen-Noord

Introductie

Projectleider One-Offs MetaalbewerkingFunctie

Als projectleider bij Microtechniek fungeer je als de cruciale schakel tussen onze klanten en interne afdelingen. Je onderhoudt nauw contact met opdrachtgevers, luistert naar hun wensen, en vertaalt deze naar concrete actieplannen. Je bent verantwoordelijk voor de coördinatie van de projecten gedurende het gehele productieproces en zorgt ervoor dat de deadlines worden gehaald. Gezien de variabiliteit in projecten en klantwensen, vereist deze rol uitstekend inschattingsvermogen in de maakbaarheid van projecten en scherpe calculatievaardigheden om succes te boeken. Je maakt deel uit van een team van vier andere projectleiders, waarbij je altijd kunt terugvallen op de expertise van je collega’s.


Organisatie

 

Microtechniek is een toonaangevend bedrijf in de metaalbewerking, gespecialiseerd in het op maat maken van producten die nauwkeurig voldoen aan specifieke klantvereisten. Met expertise in het produceren van unieke one-offs en het reviseren van bestaande onderdelen, benut Microtechniek de nieuwste technologieën in CNC-bewerking om producten in beperkte oplage te vervaardigen. Door een sterke klantgerichtheid zorgt Microtechniek ervoor dat elk project start met een grondige scope van technische specificaties en planning.
Functie-eisen

  • Afgeronde mbo-4 opleiding in Werktuigbouwkunde.
  • Aantoonbare ervaring met metaalbewerking.
  • Bekwaamheid met ERP-systemen.
  •  Sterke communicatieve vaardigheden in zowel Nederlands als Engels.

Aanbod

  • Een verantwoordelijke en uitdagende rol binnen een inspirerende en technologisch geavanceerde werkomgeving.
  •  Deel uitmaken van een hecht team van professionals die samenwerken om professionele groei te ondersteunen.
  •  Uitstekende salariëring en secundaire arbeidsvoorwaarden, inclusief mogelijkheden voor verdere professionele ontwikkeling.

 


Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
+31(0)23-529 73 25 of +31 (0)6 46 41 88 29


Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.


Deel

Meer vacatures