Projectleider zware procesindustrie (HBO WTB) – Velsen-Noord

Introductie

Jij hebt de technische knowhow en het commerciële talent om opdrachten naar je toe te trekken en uit te voeren.

Organisatie

Onze klant Megacon is een gerenommeerde, kleine en flexibele toeleverancier in de procesindustrie. De kracht van het bedrijf is haar flegmatieke vermogen om klanten met vindingrijke oplossingen te bedienen. Daarmee wint Megacon het vaak van veel grotere concurrenten. Met 20 professionele en gezellige collega’s (waarvan 1/3 op het bedrijfsbureau en 2/3 in de direct aanpalende eigen productiehal) bouwt Megacon, zoals de naam het zegt, grote en soms complexe industriële (proces)installaties en leidingsystemen. Het is een zeer hechte club, waar mensen jarenlang trouw blijven. De korte lijnen en de open werksfeer zijn meteen merkbaar als je binnenstapt.

Functie

“Een vliegende kraai vangt altijd wel wat”, dat is de instelling die je moet hebben. Dus: weten wat er speelt. Bij klanten, maar ook bij concurrenten. En dat doe je door naar buiten te gaan. Daar ontmoet je je klanten, daar hoor je wat er speelt bij je concurrenten. Gewapend met uitstekende technische kennis kun je daarom opdrachten naar je toe trekken. Aan tafel, tijdens een eerste oriënterend gesprek, weet je de klant vindingrijke oplossingen te presenteren, zodat hij eigenlijk al niet meer om Megacon heen kan. Er zijn natuurlijk vlieguren nodig om bovenstaande positie te verkrijgen en je krijgt de ruimte en begeleiding om daarin te groeien.

De basis is een combinatie van technische kennis, fingerspitzengefühl, commerciële drive en de positief-eigenwijze neiging tot het denken in oplossingen. Nadat jouw offerte, die je zelf calculeert, opdracht is geworden, coördineer je de uitvoering en houd je nauwlettend de verwachtingen van de verschillende stakeholders in de gaten. Vanuit het bedrijfsbureau stuur je de productie en montage aan om jouw project op tijd, binnen budget en conform de afgesproken kwaliteit op te leveren. De globale werkverdeling is als volgt: circa 40% van je tijd ben je bezig met commerciële afspraken en het uitwerken van offertes, en 60% van je tijd zit in het aansturen van projecten, veelal onsite.

Functie-eisen

Je brengt een werktuigkundige opleiding met je mee, bij voorkeur op hbo-niveau, aangevuld met meerdere jaren ervaring in de engineering van industriële installaties of machines. Je bent toe aan een stap om je bedrijf te vertegenwoordigen bij de klant en verantwoordelijkheid te nemen voor het realiseren van projecten. Je hebt ervaring met het maken van calculaties aan maakdelen. Als persoon heb je sterke communicatieve vaardigheden, een extraverte inslag en gevoel voor deals sluiten. Tegelijk is jouw technisch inzicht goed ontwikkeld, je weet hoe je op verschillende manieren systemen kunt ontwerpen en bouwen.

Aanbod

Aanbod: een warm nest vol technisch vernuft, CAO kleinmetaal, € 3.500,- tot € 4.500,- bruto per maand, auto van de zaak, telefoon van de zaak.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jens Deckwitz op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 11 28 72 43.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.