Quality Assurance consultant – Velsen-Noord

Introductie

Zorg jij dat internationale engineering, procurement en construction projecten (EPC) conform de juiste kwaliteitsnormen en internationale of lokale regelgeving compliant worden uitgevoerd? Deze rol geeft je 3 tot 4 dagen per week (deeltijd) een stevige uitdaging in compliancy en audits.


Functie

Tot de belangrijkste taken en verantwoordelijkheden behoren:
• Adviseren over het te voeren kwaliteitsbeleid.
• Opstellen, plannen en bewaken van interne audit programma’s.
• Zorgdragen voor en toezien op uniformiteit in de uitvoering van de goedgekeurde werkmethoden en hiertoe adviseren van afdelingsmanagers.
• Onderhouden van de ‘Improvements & Deviations list’ en deze afstemmen met het Operations Management Team (verantwoordelijk voor Quality Control) voor bepaling van nadere acties.
• Zorgdragen voor een kwalitatief en kwantitatief bestand van interne auditeurs, (laten) instrueren van interne auditeurs en evalueren van hun performance.
• Voorbereiden en begeleiden van periodieke audits door externe auditeur.
• Toezien op verwerking van non-conformiteiten.
• Coördineren van de implementatie en het onderhoud van het QA/QC-systeem in de buitenlandse kantoren.
• Beheren en communiceren van kwaliteitsprocedures en documenten, met gebruikmaking van intranet.
• Ondersteunen van Manager HR betreffende de ontwikkeling en het onderhoud en van de Health & Safety procedures. Zorgdragen voor periodieke interne en extrene audits.
• Onderzoeken van Health & Safety incidenten, rapporteren van Heath & Safety statistieken.

Organisatie

Danieli Corus, een joint venture van de Italiaanse installatieleverancier Danieli en Tata Steel, is een wereldwijd opererend ingenieursbureau dat technologie en producten levert aan de staalindustrie. De producten zijn volgens de laatste stand van de techniek en aangepast aan de wensen van de klant. Projecten kunnen bestaan uit de levering van technologie en producten tot en met het bouwen, installeren en in bedrijfstellen.
De afdeling Quality Assurance is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, onderhouden en bewaken van kwaliteitsdoelstellingen en voorschriften overeenkomstig de Approved Working Methods, het Quality Assurance/Quality Control systeem van Danieli Corus, zodanig dat de kwalitatieve doelstellingen worden behaald en de organisatie ISO 9002 gecertificeerd blijft.

Functie-eisen

Technische opleiding op hbo-niveau, aangevuld met cursussen en training op het vakgebied. Ruime ervaring met het werken met ISO kwaliteit systemen, ISO normen en standaards en Health & Safety standaards en met het schrijven en implementeren van kwaliteitsprocedures, bij voorkeur opgedaan bij een internationale engineering & contracting organisatie. Goede kennis van de Engelse taal in word en geschrift. Verder herkent u zich in de volgende competenties: Probleemoriëntatie, Resultaatgerichtheid, Samenwerken, Mondelinge en Schriftelijke Communicatie, Accuratesse, Taakgericht leiderschap.

Aanbod

Uitdagende functie, met uitzicht op vaste baan. 24 – 32 uur per week, flexibel invulbaar. Werken in een vakvolwassen team en kennisgedreven organisatie. Salaris tot circa €4500 bruto/mnd op (fulltime basis).

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 088 102 05 00 of +31 (0)6 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Het neemt enkele minuten in beslag. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Deel

Intrinsieke motivatietest

Onze visie is dat wanneer je besluit om van baan te wisselen het belangrijk is deze stap met zorg te nemen. Weet je bijvoorbeeld wat voor jou belangrijk is? Een goede werk/privé balans, salaris, doorgroeimogelijkheden, werkomgeving, leuke collega’s? Doe onze intrinsieke motivatietest en breng zo jouw wensen en ambities in kaart.

Meer vacatures