BuildingCareers
Vacature

R&D engineer sensortechniek – Haarlem

R&D engineer sensortechniek – Haarlem

Introductie

Kom werken bij een hoogwaardige producent van apparatuur voor het verzamelen en koppelen van sportdata.

Organisatie

Onze klant MYLAPS is de uitvinder van Standard in Sports Timing-apparatuur en heeft meer dan 30 jaar ervaring. Vanuit Noord-Holland werkt een team van 150 collega’s aan het ontwikkelen, produceren, verkopen en toepassen van hun apparatuur in een veelvoud aan sporten. Omdat de apparatuur zo precies is en er veel van de resultaten afhangt, heeft MYLAPS een eigen, unieke manier van uitvinden en ontwikkelen van software en hardware – met een productie- en testfacilitieit in de buurt van het kantoor. Binnen het team van hardware developers werken 10 professionals nauw samen aan high-tech oplossingen die voldoen aan de hoge eisen van hun klanten.
Ze gebruiken de Scrum-methodiek om snelle resultaten te behalen en van elkaar te leren. De cultuur is no-nonsense met veel humor en er is ruimte om zowel aan vaardigheden als aan persoonlijke ontwikkeling te werken.

Functie

Nieuwe productinitiatieven komen vanuit het productmanagement. Hierop wordt de jaarlijkse planning gebaseerd, die structuur geeft aan de projecten waaraan je zult werken.
Met jouw brede ervaring en inzicht weet je een helder beeld te krijgen van de behoeften van de klant en kun je dit vertalen naar technische specificaties. Daarna verdiep je je in de techniek, doe je onderzoek en voer je testen uit in een high-tech, goed uitgeruste testfaciliteit. Als team werk je samen aan oplossingen en resultaten met een strakke deadline. Elke twee weken worden nieuwe doelen gesteld door het team zelf en projecten worden in wisselende teamsamenstellingen toegewezen, zodat je elkaar leert kennen, kennis kunt delen en blijft leren. Je ontwikkelt nieuwe producten of upgrades met prototype, documentatie en zelfs productietools met montage-instructies.
Aan het einde van het proces help je de eerste productieserie op te zetten en grijp je in waar nodig. Continue verbetering is één van je kernwaarden! Daarnaast krijg je incidenteel de kans om naar het buitenland te reizen voor sportevenementen (met name in het weekend) om nieuwe producten in het veld te testen.

Functie-eisen

We zijn op zoek naar een allround elektronica engineer: een uitvinder die ervaring heeft met het ontwikkelen van elektronica zoals CPI’s, firmware of connectiviteitsapparatuur (RF), bij voorkeur in combinatie met batterijtechnologie.
• Je bent je ervan bewust dat interne stakeholders moeten worden geïnformeerd; je kunt op gevoelige en open wijze communiceren.
• Je hebt een opleiding op bachelorniveau in elektrotechniek.
• Je spreekt vloeiend Nederlands en Engels.
• Je bent bekend met ontwikkelmethodes en tools zoals Nordic, ARM MCU en kan werken met Xilinx FPGA-chips.
• Je houdt van sport en bent bereid om te reizen (ongeveer 5 weekenden per jaar).

Aanbod

De kans om door te groeien naar een seniorfunctie bij een topspeler in de meetoplossingen voor sportdata met unieke en zeer high-tech oplossingen.

Inlichtingen

Neem gerust contact op met Robrecht Bakker als je interesse hebt of als je meer wilt weten. Je kunt hem bereiken via 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Solliciteer direct via de knop ‘solliciteren’

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina