Recruitment Consultant (HBO) – Beverwijk en vanaf april ’22 in Zaandam

Introductie

Ook wij zoeken een collega, en niet zomaar een. Nu kunnen we natuurlijk een opgeklopt verhaal houden over hoe fantastisch we zijn… maar liever stellen wij de vraag: wat zoek jij?

Organisatie

Wij bemiddelen ingenieurs. Dat doen we al ruim 70 jaar, no-nonsense en succesvol.
En we durven te stellen dat we – door onze ervaring – de methodieken en de markt goed kennen. Of het nu gaat om het verzorgen van een searchtraject of het opzetten van een pool voor freelancers: we zoeken altijd naar de beste, soms niet voor de hand liggende oplossingen.

Wij zetten ons in voor onze opdrachtgevers, maar hebben ook zeker oog voor de belangen van de ingenieurs die we bemiddelen. We streven in alles wat we doen naar langdurige relaties die wederzijds profijt opleveren. Dat heeft door de jaren heen geleid tot een goede naam, een trouwe klantengroep en natuurlijk prettig werk voor ons.

Functie

Je krijgt bij ons veel vrijheid om je vak uit te oefenen. We verwachten dat je zelf in staat bent de juiste prioriteiten te stellen. Maar omdat niet iedereen zonder KPI’s tot resultaat komt helpen we je met de nodige structuur in je werk. Natuurlijk kun je ook rekenen op support van je collega’s en een professionele backoffice.

Jouw werkzaamheden bestaan uit het dagelijks speuren naar commerciële kansen in de markt bij klanten en prospects. Op basis van de aanvragen van klanten maken we met ons team een werkverdeling en ga je zelf mee op zoek naar ingenieurs die in zijn voor een nieuwe carrièrestap en passen bij de vraag van onze opdrachtgevers.
We werken voornamelijk binnen de maak- en procesindustrie in Noord-Holland. Uiteraard is de markt groter dan dat, en daarin zoeken we met jouw hulp ook graag de groei van onze business op.

Functie-eisen

Hbo-niveau en enige werkervaring in de commerciële dienstverlening. Je hebt ervaring in een proactieve en salesgerichte functie en uiteraard een zekere affiniteit met arbeidsbemiddeling. Feeling met techniek vergroot verder de kans op een klik. Datzelfde geldt voor een eigen mening, een doordachte kijk op de wereld en gezonde nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen in het vakgebied.

Kortom: ben je toe aan een volwassen functie in arbeidsbemiddeling, neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Aanbod

We bieden je een zelfstandige functie binnen een volwassen organisatie waarin je veel kunt leren. Over techniek, recruitment en selectieprocessen. Ben je een recruiter die diepgang in je werk mist en graag op basis van goede informatie zorgvuldig wil werken dan is dit een uitgelezen kans voor je.
– Salaris is afhankelijk van je ervaring maar ligt tussen de € 2.750, – en € 4.500,- per maand.
– Uiteraard hebben we een bonusregeling, collectief en individueel.
– Opleidingsmogelijkheden
– Laptop en mobiel spreken voor zich

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.