BuildingCareers
Vacature

Recruitment Consultant (HBO) – Beverwijk

Recruitment Consultant (HBO) – Beverwijk

Introductie

Voor onze partner SAB Detachering zijn wij op zoek naar een collega, en niet zomaar een. Nu kunnen we een opgeklopt verhaal houden over hoe fantastisch we zijn… maar liever stellen wij de vraag: pas je in ons team?

Organisatie

Wij bemiddelen ingenieurs. Dat doen we al bijna 70 jaar, no-nonsense en succesvol.
En we durven te stellen dat we – door onze ervaring – de methodieken en markten goed kennen. Of het nu gaat om het verzorgen van een searchtraject of het opzetten van een pool voor freelancers: we zoeken altijd naar de beste, soms niet voor de hand liggende oplossingen. Wij zetten ons in voor onze opdrachtgevers, maar hebben ook zeker oog voor de ingenieurs die we bemiddelen. Marge is daarbij niet onze grootste drijfveer; we bouwen liever aan langdurige relaties die wederzijds profijt opleveren. Dat heeft door de jaren heen geleid tot een goede naam, een trouwe klantengroep en natuurlijk prettig werk voor ons.

Functie

Je krijgt bij ons veel vrijheid om je vak uit te oefenen. En we verwachten dat je zelf in staat bent de juiste prioriteiten te stellen. Maar omdat niet iedereen zonder KPI’s tot resultaat komt helpen we je met de nodige structuur in je werk. Natuurlijk kun je ook rekenen op support van je collega’s en een professionele backoffice.

Functie eisen

Hbo-niveau en werkervaring met arbeidsbemiddeling voor ingenieurs vergroten de kans op een klik. Datzelfde geldt voor een eigen mening, een doordachte kijk op de wereld en gezonde nieuwsgierigheid naar ontwikkelingen in het vakgebied.
Kortom: ben je toe aan een volwassen functie in arbeidsbemiddeling, neem dan contact met ons op voor een kennismaking!

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina