Senior Project Manager (HBO/WO) – Curium Pharma in Petten

Introductie

Managet CAPEX-projecten in nucleair farmaceutische omgeving

Organisatie

Curium is ‘s werelds grootste leverancier van medische isotopen. Het bedrijf heeft (productie)locaties in o.a. Nederland, Verenigde Staten en Frankrijk, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd.
In totaal werken 2000 medewerkers aan de fabricage en distributie van diagnostische en therapeutische oplossingen. Deze worden verscheept naar 6000 klanten in 70 landen, ten behoeve van zo’n 14 miljoen patiënten per jaar.
Naast de productie van radioactieve medische isotopen, produceert Curium niet-radioactieve dragers die onmisbaar zijn in bepaalde vormen van therapie.

De afdeling Engineering & Projects speelt een cruciale rol bij de continue verbetering en innovatie in en aan productieprocessen en -installaties.
Ter versterking van de afdeling komen we graag in contact met een Project Manager.

Functie

Je wordt verantwoordelijk voor het leiden van grote complexe projecten. Van study, Business-case, inventariseren van wensen en programma eisen van opdrachtgevers en stakeholders tot het opstellen van projectplannen en zorgdragen voor tijdige realisatie van de projecten, binnen budget en natuurlijk conform de specs.
De aard van de productieprocessen – productie isotopen in GMP- omgeving – zorgt echter voor de nodige complexiteit. En ook bij Curium is stakeholdermanagement van een niet te onderschatten belang.
Komende jaren ga je je bezighouden met omvangrijke projecten zoals data-integriteit, nieuwe productieprocessen en verbeteringen aan installaties en gebouwen.

Functie-eisen

We zoeken iemand die resultaatgerichtheid weet te combineren met organisatiesensitiviteit. Je weet de rol van PM van de juiste statuur te voorzien en dit uit te dragen naar de gehele organisatie. Verder denken we aan:
• technische opleidingsachtergrond, hbo- of wo-niveau (WTB, E, AOT, etc.);
• ruime ervaring met projectmanagement in een technische/CAPEX omgeving;
• kennis van productietechnieken & automatisering;
• goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;

Aanbod

Een vaste baan op de unieke locatie van de Energy & Health Campus, midden in de Noord-Hollandse duinen. Je krijgt ruim 330 collega’s die dankzij kernwaarden als integriteit, betrokkenheid en samenwerking een hechte en stabiele organisatievormen. Het maximale salaris € 90K

Inlichtingen

Neem voor meer informatie over deze interessante vacature contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.