BuildingCareers
Vacature

Senior Project Manager – ‘s-Gravenzande (HBO/WO)

Senior Project Manager – ‘s-Gravenzande (HBO/WO)

Introductie

Realisatie van Innovatieve Projecten – Wereldwijd groeiende sector-Implementeren PM-Methodiek

Organisatie

Boal Systems ontwikkelt en produceert aluminium dek- en gevelsystemen voor zowel de glastuinbouw als voor foliekassen. Kenmerkend voor Boal Systems is een continue focus op de innovatie van deze systemen. Deze innovatie stelt hen in staat om met oplossingen te komen voor de groeiende behoefte aan gezond voedsel in de wereld. Het engineeringteam, bestaande uit 15 fte, is de drijvende kracht achter deze innovaties. Boal Systems is wereldwijd een speler van formaat en weet haar marktaandeel te vergroten. Zij investeert nadrukkelijk in de verdere groei en ontwikkeling van het bedrijf. Voorbeelden hiervan zijn het uitbouwen en vernieuwen van de productielocatie maar ook het aantrekken van de juiste kennis en ervaring. In lijn met deze investeringen is Boal Systems op zoek naar een Senior Projectmanager om het engineering team verder te versterken.

Functie

De vraag naar innovatieve oplossingen komt veelal uit de markt maar wordt ook geïnitieerd vanuit de eigen R&D afdeling. Op basis van deze behoefte worden door het management innovatieprojecten gedefinieerd. Voorbeelden hiervan zijn betrouwbare productinnovaties en systeemintroducties of de realisatie van een innovatief kassysteem in Japan. De Senior Projectmanager is verantwoordelijk voor een succesvolle executie van deze projecten, van ontwikkelfase tot de fase van eerste oplevering. Je bepaalt de technische scope, het budget, de planning en bewaakt de kwaliteit van het gehele proces. Dit vraagt om een strakke organisatie en afstemming, met het eigen team maar zeker ook met de andere afdelingen. Je weet de projecten door alle disciplines in de organisatie te ‘trekken’ (van engineering tot productie). Hierbij heb je met diverse stakeholders te maken. Denk aan sales en inkoop maar ook leveranciers en natuurlijk de klant. Binnen de organisatie wordt er nog niet met een duidelijke Projectmanagement methodiek gewerkt; je krijgt de ruimte om dit samen met de Director Engineering voor de organisatie op te zetten.

Functie eisen

Jij bent de stuwende kracht achter het resultaat. Dit doe je door deskundigheid uit te stralen, informatie te verzamelen en kritisch te zijn op de kwaliteit in het proces en van het eindresultaat. Je communiceert makkelijk, weet mensen voor je te winnen en te verbinden. Je bent een bruggenbouwer die steeds de noodzakelijke verbindingen tussen de afdelingen én met de markt legt. Je bent in staat om te allen tijde het geheel te overzien en als dat nodig is op detail niveau mee te kijken. Je bent betrokken, initiatiefrijk en moedig. Daarnaast vragen wij:
• Een technische relevante opleiding op HBO-niveau
• Ruime ervaring als Projectmanager, ondersteund door een PM-Methodiek (IPMA, PRINCE)
• Ervaring of kennis van de kastuinbouwsector is een pré maar zeker geen must.

Aanbod

Uitdagende rol bij een gezond en groeiend bedrijf. Veel ontwikkelingsmogelijkheden en de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zorgen voor een prima balans tussen werk en privé.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Geertje de vries op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 15 39 64 18.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Geertje de Vries Geertje de Vries
Direct: 06 15 39 64 18
Kantoor: 023 55 19 555

Deel deze pagina