BuildingCareers
Vacature

Senior Project Manager (wo/hbo) – Curium Pharma in Petten

Senior Project Manager (wo/hbo) – Curium Pharma in Petten

Introductie

Gezocht: ervaren manager CAPEX-projecten in complexe omgeving

Organisatie

Curium is ‘s werelds grootste leverancier van medische isotopen. Het bedrijf heeft (productie)locaties in o.a. Nederland, Verenigde Staten en Frankrijk, waar ook het hoofdkantoor is gevestigd.
In totaal werken 2000 medewerkers aan de fabricage en distributie van diagnostische en therapeutische oplossingen. Deze worden verscheept naar 6000 klanten in 70 landen, ten behoeve van zo’n 14 miljoen patiënten per jaar.
Naast de productie van radioactieve medische isotopen, produceert Curium niet-radioactieve dragers die onmisbaar zijn in bepaalde vormen van therapie.

De afdeling Engineering & Projects speelt een cruciale rol bij de continue verbetering en innovatie in en aan productieprocessen en -installaties.
Graag komen we in contact met een Senior Project Manager die kan bijdragen in het verder professionaliseren van de afdeling.

Functie

Voor de Senior Project Manager die we zoeken zal de basis van de functie weinig verrassingen opleveren: je wordt verantwoordelijk voor het leiden van grote complexe projecten. Van study, Business-case, inventariseren van wensen en programma eisen van opdrachtgevers en stakeholders tot het opstellen van projectplannen en en zorg dragen voor tijdige realisatie van de projecten, binnen budget en op specs.
De aard van de productieprocessen – productie isotopen in GMP- omgeving – zorgen echter voor de nodige complexiteit en stakeholdermanagement is (ook) hier van een niet te onderschatten belang.
Voor de komende jaren staan omvangrijke projecten zoals data-integriteit, nieuwe productieprocessen en verbeteringen aan installaties en gebouwen op het programma.

Functie-eisen

We zoeken iemand die resultaatgerichtheid weet te combineren met organisatiesensitiviteit. Je weet de rol van PM van de juiste statuur te voorzien en dit uit te dragen naar de gehele organisatie. Verder denken we aan:
• technische opleidingsachtergrond, hbo- of wo-niveau (WTB, E, AOT, etc.);
• ruime ervaring met projectmanagement in een technische/CAPEX omgeving;
• kennis van productietechnieken & automatisering;
• goede uitdrukkingsvaardigheid in Nederlands en Engels;

Aanbod

Een vaste baan op de unieke locatie van de Energy & Health Campus, midden in de Noord-Hollandse duinen. Je krijgt ruim 330 collega’s die dankzij kernwaarden als integriteit, betrokkenheid en samenwerking een hechte en stabiele organisatievormen. Het maximale salaris € 110K.

Inlichtingen

Mijn naam is Jelmer van Schagen en ik vertel je graag meer. Je kunt me bellen of whatsappen op 06 456 40 377.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Jelmer van Schagen Jelmer van Schagen
Direct: 06 45 64 03 77
Kantoor: 023 55 19 555

Deel deze pagina