BuildingCareers
Vacature

SHEQ Manager (WO) – Amsterdam

SHEQ Manager (WO) – Amsterdam

Introductie

Meebouwen aan een innnovatieve, cleantech ‘scale-up’ voor Europese scheepvaart.

Organisatie

Titan-LNG staat aan de vooravond van expansie, nu haar eerste eigen LNG bunkerschip in de vaart is. Een tweede is in de maak! Titan-LNG is een innovatieve ‘cleantech company’ die haar klanten: kustvaart rederijen en industriële afnemers in Europa schone brandstof (LNG) levert. Titan-LNG is al een aantal jaren succesvol en nu in een versnelde groeifase. Een tiental professionals in Amsterdam en op locatie, die de day to day distributie organiseren, technische backup geven en zorgen voor een veilige en efficiënte levering. Vanwege groei in het aantal klanten, leverlocaties en investeringen in een eigen vloot is het gewenst de compliance op veiligheid en milieu met lokale en nationale regelgeving rond LNG te stroomlijnen.

Functie

Realiseer je dat LNG levering zonder vaste pijpleiding voor veel overheden nog onbekend terrein is. Als SHEQ manager zal je dus stevig in je schoenen moeten staan en met kennis van zaken de autoriteiten tegemoet treden om vergunningen gedaan te krijgen. Met gebruik van de bestaande ervaringen ontwikkel en bewaak je een veiligheidssysteem, waarbinnen veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit te allen tijde geborgd zijn. Deze systematiek kun je vervolgens op verschillende lokale en nationale en steeds veranderende regelgeving toepassen. Dat vereist dat je met veel verschillende stakeholders (leveranciers, klanten, autoriteiten) op het juiste niveau kan communiceren en onderhandelen over de beste manier om de klanten snel en veilig te kunnen bedienen. Je bewaakt de veiligheid door audits uit te voeren, relevante markt en regelgeving te analyseren. Ook ben je ter plaatse bij eerste afleveringen bij nieuwe klanten. In deze zowel strategische als pragmatische rol rapporteer je rechtstreeks aan de directie.

Functie eisen

Bij voorkeur heb je een academische achtergrond, bijvoorbeeld technisch of bedrijfskundig. Daarbij heb je het vermogen om goed te schakelen tussen concept en de praktijk. De organisatie groeit, jouw rol groeit hierin mee. Je hebt affiniteit met verduurzaming en een achtergrond in de energie- of maritieme sector. Uiteraard heb je ervaring in een relevante SHEQ rol. Naast kennis van de Nederlandse en Engelse taal is beheersing van Duits of Spaans een plus. Als persoon ben je inhoudelijk gedreven, in staat zelfstandig resultaat te boeken zonder veel aansturing, binnen een compacte en ambitieuze organisatie. De dynamiek van de organisatie vereist zeker dat je kan meebewegen. Volgende week een nieuwe klant? Dan regel jij dat het ook compliant geleverd wordt.

Aanbod

Weg uit de ‘corporate’ structuur, korte lijnen, veel verantwoordelijkheid en zelfredzaamheid. Meegroeien in verduurzaming, impact hebben, dat schoont de lucht.

Inlichtingen

BuildingCareers werft exclusief voor Titan-LNG. Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
op telefoonnummer 023 55 19 555 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina