Sr. Operator (plv Teamleider) MBO3/4 – Velsen-Noord

Introductie

Aankomend teamleider bij plant voor verduurzamen van walsrollen, in 5-ploegendienst.

Organisatie

Onze opdrachtgever is een belangrijke toeleverancier van Tata Steel. Zij beheersen het proces van het reviseren en verduurzamen van walsrollen die Tata Steel in zijn vele fabrieken gebruikt om staal te walsen in de gewenste dikte en met de juiste afwerking. De operatie draait volcontinu in een 24/7-rooster.

Functie

De werkzaamheden zijn heel specifiek te noemen. Het gaat om het één voor één bewerken van de walsrollen die eerst worden geërodeerd en zo nodig worden verchroomd. Het eroderen zorgt voor een bepaalde ruwheid op de wals en de chroomlaag zorgt voor extra hardheid zodat de wals langer mee kan. Het uitharden en de nabewerking gebeurt in een elektro-chemisch proces.

Hiervoor is het belangrijk zeer nauwkeurig te werken, te meten en de verschillende behandelingen veilig en met hoge kwaliteit uit te voeren. Je werkt in de ploeg met 3 collega’s en daarbinnen in koppels van 2. Je bedient de portaalkragen voor het hijsen van de walsrollen en de machines om de bewerkingsprocessen uit te voeren. Daarnaast inspecteer je regelmatig de productiemiddelen en verricht je klein onderhoud.

Je kunt hier groeien in verantwoordelijkheid nemen, het voeren van de juiste werkadministratie en het aansturen van de collega’s op termijn en bij afwezigheid van de teamleider.

Functie-eisen

Voor deze functie heb je minimaal een mbo-diploma niveau 3 en ben je bereid op te scholen naar mbo4-niveau. Je opleiding heeft bij voorkeur een technische richting. Andere studierichtingen kunnen ook, maar dan heb je ook al wat meer werkervaring in een technische productieomgeving.

Als persoon breng je een gezonde werkmentaliteit mee, je voelt je sterk verantwoordelijk voor hetgeen je doet en je kunt omgaan met productieprocessen waarin het belangrijk is om veilig te werken en zeer nauwkeurig te zijn.

Je hebt het vermogen de leiding te nemen en te groeien naar een rol waarin je uiteindelijk teamleider kan worden. Dat betekent dat je communicatief sterk bent, goed luistert naar collega’s en klant en vertrouwen kan bieden zodat mensen graag met je samenwerken.

Aanbod

Een prima salaris met doorgroeimogelijkheden, conform CAO Tata Steel, plus 29% toeslag voor het 5-ploegenrooster. Uitzicht op een vast dienstverband bij de opdrachtgever.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Jens Deckwitz via telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 11 28 72 43.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren, klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.