Loïs Armstrong

Loïs Armstrong

Loïs komt uit Frankrijk en spreekt vloeiend Engels en Frans. Zijn ervaring op het gebied van klantrelaties stelt hem in staat de beste matches te creëren en hoogopgeleide technische professionals met onze industriële klanten te verbinden.
Laura Delgado Castillo

Laura Delgado Castillo

Laura maakt sinds maart 2023 onderdeel uit van het team. Ze komt uit Madrid en spreekt vloeiend Spaans en Engels. Haar focus ligt op het recruiten van internationale technische professionals en engineers binnen Europa. Hasta Pronto.
Claudia Schepers

Claudia Schepers

Claudia is verantwoordelijk voor onze (recruitment)marketing, beheer van de website, communicatie en evenementen. Ze zorgt ervoor dat wij als goede werkgever en sparringpartner zichtbaar en vindbaar zijn bij hoogopgeleide engineers en bedrijven in de duurzame...
Zsuzsa Keri

Zsuzsa Keri

Zsuzsa heeft een offshore/maritieme achtergrond en werkt als recruitment consultant. Bij haar is de coördinatie, planning en bezetting voor en tijdens revamps, overhauls en shutdowns binnen de – vaak 24/7- industrie in goede handen.
Liesbeth de Ruiter

Liesbeth de Ruiter

Sinds 2007 is Liesbeth de officemanager van BuildingCareers. Zij is onze steun en toeverlaat. Zo verzorgt zij onder andere het secretariaat en ondersteunt ze de marketing & communicatie manager bij (wervings)acties en evenementen.