Linde Gombault

Linde Gombault

Linde heeft de overstap gemaakt van de makelaardij naar het recruitmentvak. In beide gevallen heb je een bemiddelende rol waar je veel contact hebt met mensen, mogelijkheden en wensen matcht en uiteindelijk mensen blij maakt met een nieuw huis/ nieuwe baan.
Laura Delgado Castillo

Laura Delgado Castillo

Laura maakt sinds maart 2023 onderdeel uit van het team. Ze komt uit Madrid en spreekt vloeiend Spaans en Engels. Haar focus ligt op het recruiten van internationale technische professionals en engineers binnen Europa. Hasta Pronto.
Melle Reiff

Melle Reiff

Melle heeft een achtergrond in laboratoriumonderzoek en werkte onder meer als analist bij het UMC Amsterdam en als R&D technician in de cacaoproductie. Zijn technische affiniteit en ambitie zorgden ervoor dat hij een carrièreswitch maakte naar recruitment.
Claudia Schepers

Claudia Schepers

Claudia is verantwoordelijk voor onze (recruitment)marketing, beheer van de website, communicatie en evenementen. Ze zorgt ervoor dat wij als goede werkgever en sparringpartner zichtbaar en vindbaar zijn bij hoogopgeleide engineers en bedrijven in de duurzame...
Zsuzsa Keri

Zsuzsa Keri

Zsuzsa heeft een offshore/maritieme achtergrond en werkt als recruitment consultant. Bij haar is de coördinatie, planning en bezetting voor en tijdens revamps, overhauls en shutdowns binnen de – vaak 24/7- industrie in goede handen.