Linde Gombault

Linde Gombault

Linde heeft de overstap gemaakt van de makelaardij naar het recruitmentvak. In beide gevallen heb je een bemiddelende rol waar je veel contact hebt met mensen, mogelijkheden en wensen matcht en uiteindelijk mensen blij maakt met een nieuw huis/ nieuwe baan.
Laura Delgado Castillo

Laura Delgado Castillo

Laura maakt sinds maart 2023 onderdeel uit van het team. Ze komt uit Madrid en spreekt vloeiend Spaans en Engels. Haar focus ligt op het recruiten van internationale technische professionals en engineers binnen Europa. Hasta Pronto.
Claudia Schepers

Claudia Schepers

Claudia is verantwoordelijk voor onze (recruitment)marketing, beheer van de website, communicatie en evenementen. Ze zorgt ervoor dat wij als goede werkgever en sparringpartner zichtbaar en vindbaar zijn bij hoogopgeleide engineers en bedrijven in de duurzame...
Zsuzsa Keri

Zsuzsa Keri

Zsuzsa heeft een offshore/maritieme achtergrond en werkt als recruitment consultant. Bij haar is de coördinatie, planning en bezetting voor en tijdens revamps, overhauls en shutdowns binnen de – vaak 24/7- industrie in goede handen.
Liesbeth de Ruiter

Liesbeth de Ruiter

Sinds 2007 is Liesbeth de officemanager van BuildingCareers. Zij is onze steun en toeverlaat. Zo verzorgt zij onder andere het secretariaat en ondersteunt ze de marketing & communicatie manager bij (wervings)acties en evenementen.