BuildingCareers
Vacature

Teamleider Maintenance (HBO) – Noord Holland

Teamleider Maintenance (HBO) – Noord Holland

Introductie

Uitdaging in het opzetten van een maintenance systematiek binnen sterk geautomatiseerde food productie-omgeving.

Organisatie

Middelgrote producent van voedingsmiddelen, sterk merk opgebouwd, snelle groei doorgemaakt in de laatste 10 jaar. Fors in productie- en verpakkingslijnen geïnvesteerd. Blijven uitbreiden komende jaren, door productdifferentiatie en export kansen. 24/7 productie-omgeving, hoge mate van automatisering. Sterke focus op technologie en efficiency. Maintenance aanpak groeit hierin mee en heeft ruimte voor een praktische denker met kennis van industriële automatisering.

Functie

De Teamleider Maintenance geeft sturing aan de afdeling technische dienst. Een belangrijke rol om de productiebetrouwbaarheid te verhogen. Daartoe geef je prioriteiten aan, verdeel je het werk en draag je bij in kennis en waar nodig in hands-on actie bij grotere storingen. Je realiseert een geleidelijke verandering van storingsonderhoud naar preventief onderhoud. Daarvoor ontwikkel je een onderhoudsplan en methodiek die je in Ultimo implementeert en in de praktijk brengt. Dat betekent het nodige denk- en registratiewerk. Ultimo draait al en omvat alle geïdentificeerde installatie-onderdelen. Het betekent ook werk verdelen vanuit geregistreerde storingen middels opdrachten met ook weer administratieve terugkoppeling hiervan. Niet alleen een andere werkwijze, maar ook ander werkgedrag en kennis van techniek komt hier bij kijken. Je bent in staat deze verandering te begeleiden met aandacht en doortastendheid. Het werk zal verschuiven naar meten, monitoring en preventief onderhoud. Dat geeft ruimte om de sterk groeiende organisatie te helpen investeringsprojecten technisch te kunnen begeleiden.

Functie eisen

De Teamleider Maintenance die wij zoeken heeft een hbo-diploma in een technische opleiding E&I (Electrical Instrumentation) of WTB (Werktuigbouwkunde) en of Productie Automatisering (Mechatronica of Algemene Operationele Techniek). Deze achtergrond helpt je om het Siemens platform te lezen en de dataflow te vertalen naar onderhoudsdata. Je hebt een open en nuchtere persoonlijkheid, je weet je team te leiden en te motiveren en hen mee te nemen in verandering van werken. Door jouw technische onderhoudservaring, bij voorkeur opgedaan in de voedingsmiddelen industrie (zuivel, bier, dranken), weet je snel oorzaak en gevolg te begrijpen en hiernaar te handelen. Het leuke van deze rol is dat je zowel hands on aanstuurt op de productievloer maar dat er ook een beroep op jouw conceptueel denkvermogen wordt gedaan om onderhoud naar een hoger plan te tillen. Je bent bekend met onderhoudsmethodieken of asset management tools die hun waarde hebben bewezen. Leidinggevende ervaring is geen must, leidinggevende vaardigheden wel.

Aanbod

Vaste baan bij toon aangevende producent in food, hightech machinepark. Zet je stempel op onderhoud 4.0. Groei mee met de organisatie en geplande uitbreidingen.

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker
0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Delen mag

Voor inlichtingen

Robrecht Bakker Robrecht Bakker
Mobiel:   06 46 41 88 29
Kantoor:  023 55 19 555

Deel deze pagina