Teamleider montage (MBO/HBO) – Beverwijk

Introductie

Leidinggeven op locatie aan professioneel en hecht team in onderhoud binnen zware industrie. Succesvolle en groeiende organisatie!

Organisatie

Microtechniek Groep, gestart in 1958, is een succesvolle machinefabriek en serviceorganisatie. Zij richt zich op de fabricage van industriële machines en machineonderdelen. Daarnaast is zij gespecialiseerd in revisie, reparatie, onderhoud en beheer van werktuigbouwkundige installaties in de (zware) industrie.
De groep bestaat uit meerdere complementaire werkmaatschappijen met ieder een eigen P&L verantwoordelijkheid. Een andere werkmaatschappij is een gespecialiseerde toeleverancier voor de lucht- en ruimtevaartindustrie.
De bv Microtechniek Staal (circa 40 fte) richt zich met name op reparatie & onderhoud, externe montage en projecten bij Tata Steel in IJmuiden. Microtechniek is al sinds decennia een loyale en gewaardeerde huisleverancier van onderhoudsdiensten bij Tata Steel. Zij heeft een sterke relatie en netwerk binnen de organisatie van Tata Steel en daarmee veel kennis van technische installaties en de staat van onderhoud daarvan.
Voor deze werkmaatschappij zoeken wij versterking in meerdere functies, waaronder een teamleider montage.

Functie

In de unit Externe montage werken verdeeld over 2 teams circa 25 uitvoerders, voorlieden en monteurs die op het Tata Steel terrein revisiewerkzaamheden uitvoeren. Voor een van deze teams zoeken we een teamleider die zijn team begeleidt, ontzorgt en motiveert om de klussen veilig en efficiënt ten uitvoer te brengen.
Denk hierbij aan 50% van je tijd bureauwerk waarin je projecten voorbereid, de werkplanning verfijnd en actualiseert, binnen de door de projectleider gemaakte klantafspraken. Uiteraard hoort hierbij het compleet en actueel houden van de projectadministratie in Ridder (een softwarepakket).
De andere helft van je tijd werk je onsite en begeleidt je jouw mensen op hun klus om ze technisch inhoudelijk aan te sturen en de werkveiligheid te garanderen. Daartoe ben je ook aanspreekpunt naar de vertegenwoordiger van de klant.
Je wordt gedreven door het bereiken van een hoge klant- èn medewerkerstevredenheid. Dit weet je te bereiken door inspirerend leiderschap en coaching van je team. Efficiency is belangrijk om besparingen te realiseren, maar nooit ten koste van geleverde kwaliteit en werkveiligheid.

Functie-eisen

Je kent de wereld van industrieel onderhoud en weet welke technische uitdagingen je tegenkomt en bovenal weet je hoe belangrijk het is om veilig werken te kunnen garanderen.
Met een opleidingsachtergrond (MBO/HBO) in Werktuigbouwkunde / Mechanical Engineering, breng je technisch inzicht en ervaring mee op gebied van rotating equipment en constructiewerk.
Je bent toegankelijk en kijkt en luistert goed naar je mensen èn naar de klant. Door overzicht op de werklocatie weet je snel te schakelen met het team en klant in geval van wijzigingen in planning of je aan te passen aan omstandigheden. Veiligheid en efficiency zijn key om het werk goed op te leveren.
Op vrijdagmiddag sluiten jullie samen de week af met trotse (en soms sterke) verhalen over de gerealiseerde klussen.

Aanbod

Vaste baan bij een succesvolle en zeer professionele serviceorganisatie. Veel ruimte voor persoonlijke groei en prima arbeidsvoorwaarden. Vooral een hechte en collegiale sfeer maken het een fijne job!

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Robrecht Bakker op telefoonnummer 0251 26 72 72 of 06 46 41 88 29.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Meer vacatures

Sorry, No posts.