Toezichthouder stilstanden industrie – Velsen-Noord

Introductie

Supervisie tijdens de uitvoering van complexe (vaak zeer grootschalige) projecten bij Tata Steel. Brownfield omgeving; de productie blijft veelal in bedrijf.


Functie

Als toezichthouder / montagecoördinator ben je een belangrijk aanspreekpunt tijdens de uitvoering van projecten met betrekking tot technische aanpassingen van installaties. Tijdens de uitvoering staat veiligheid voorop. Omdat de werkzaamheden veelal tijdens stilstanden worden uitgevoerd moet je schakelen tussen installatiebeheerders, onderhoudsmanagers en bijvoorbeeld externe leveranciers van onderhoudsdiensten om de uitvoering van werkzaamheden af te stemmen en te organiseren. Jij bent verantwoordelijk voor het toezicht tijdens de realisatie van complexe reparaties of verbeteringen aan een installatie.

Het is jouw zorg en verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat:
• Onderhoudsactiviteiten zijn afgestemd en veiligheidsaspecten helder zijn
• De kwaliteit van opgeleverde opdrachten van complexe onderhoudswerkzaamheden aan de specificaties voldoen
• Je een signalerende rol hebt en verbetermogelijkheden voor onderhoud bij de werkvoorbereider en installatiebeheerder bekend zijn
• De veiligheid van de werkomgeving en teamleden continu gewaarborgd is en zo nodig verbeterd wordt
• De uitgevoerde werkzaamheden slim en conform eisen vastgelegd zijn

Organisatie

Tata Steel in Velsen-Noord is de Nederlandse vestiging van het wereldwijd opererende staalconcern. De productieplant – 750 hectare groot- is strategisch gelegen aan de Noordzee en beschikt over eigen (zee)havens. De Nederlandse vestiging produceert jaarlijks meer dan 9.5 miljoen ton hoogwaardig staal. De vestiging beschikt o.a. over een eigen R&D afdeling en ingenieursbureau. Dit ingenieursbureau coördineert de aanpassingen aan de installaties (revisies en nieuwbouw) tijdens de stilstanden en onderhoudsstops.

Functie-eisen

Als toezichthouder heb je een verantwoordelijke functie op een volstrekt unieke werkplek, daarom vragen we wel wat van je:
• je hebt minimaal een afgeronde mbo-opleiding
• je hebt een WTB en/of een E/I achtergrond en minimaal 3 jaar werkervaring in de (zware) industrie (24/7)
• het is een pre als je ervaring hebt met het functioneel leidinggeven /supervisie
• je kan goed omgaan met de druk die in een dergelijk project zal worden opgevoerd
• Het is voor jou vanzelfsprekend om een situatie te creëren waarin iedereen effectief maar bovenal veilig kan werken. Je deelt jouw ervaring op dit gebied ook graag met anderen.

Aanbod

Er wordt de komende jaren aan meerdere installaties onderhoud gepleegd. De verschillende projecten hebben een gemiddelde duur van 3 maanden, maar dit kan uitlopen tot 3 jaar. Een freelance inzet is mogelijk. N.B. woon je op een dagelijkse niet-bereisbare afstand van Velsen-Noord dan is een extra vergoeding voor verblijfskosten in de regio Velsen bespreekbaar,

Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Zsuzsa Keri op telefoonnummer 06 53 43 42 55 of via zsuzsa@buildingcareers.nl.

Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.

Deel

Meer vacatures