Work Planner/ Werkvoorbereider – Velsen-Noord

Introductie

Houd jij met je team de uptime van twee grote productielijnen van papier hoog en weet je efficiënt onderhoud te organiseren?Functie

In deze functie zorg je voor een efficiënte voorbereiding en planning van de periodieke onderhoudswerkzaamheden die het eigen team van technicians uitvoert (in samenwerking met enkele onderhoudsfirma’s). Dat betekent dat je een goede afstemming met productie en techniek houdt om de juiste resources, onderdelen en hulpmiddelen op het juiste moment op de juiste plaats krijgt. Die puzzel kan spannend zijn en veeleisend, maar dat geeft de functie ook zijn kracht. Je bent een spil waar alle informatie samenkomt. Het gaat om het periodiek onderhoud van bijvoorbeeld walsen, motoren, pompen, tandwielkasten. Maar ook de eigen warmte krachtcentrale die voor warmte en energie zorgt voor het productieproces, kan onderdeel zijn van jouw werkveld. 

  • Kortom, een technisch uitdagende en veelzijdige wereld waar je het hoofd koel houdt om zo veel mogelijk onderhoud te laten uitvoeren tegen zo min mogelijk productietijd verlies. 
  • Je zit niet alleen achter je bureau maar bent actief en zichtbaar op de werkvloer en aanspreekpunt voor collega’s en firma’s. Waar mogelijk geef je technische adviezen.
  • Je werkt in de dagdienst met een rooster van consignatiedienst. 

Organisatie

Onze opdrachtgever, Crown van Gelder is een innovatieve papierproducent. Zij staan voor uitdagingen om hun processen te verduurzamen en de productie steeds efficiënter te maken. Samen met een kleine 200 collega’s draait de fabriek in een 24/5 proces en maakt hoogwaardige kwaliteit papier die gebruikt wordt voor onder meer etiketten. 


Functie-eisen

Voor deze functie heb je ervaring in onderhoudstechnologie binnen de industrie nodig. Dit om juiste inschattingen te kunnen maken over welke onderdelen wanneer en hoe onderhouden moeten worden. Je hebt minimaal een mbo-4-opleiding in een technisch relevante richting (werktuigbouwkunde of elektrotechniek) en ervaring met het werken met onderhoudssystemen, zoals SAP of Ultimo. 


Aanbod

Een goed marktconform salaris, een 13e maand, reiskostenvergoeding en winstdeling. Interne opleidingsmogelijkheden en uiteraard een prima pensioenregeling. 


Inlichtingen

Neem voor meer informatie contact op met Loïs Armstrong +31 (0)75 207 60 10 of +31 6 11 15 33 12


Sollicitatie

Als je direct wilt reageren klik dan op de button solliciteren. Daarna nemen we z.s.m. contact met je op.


Deel

Meer vacatures