Goed voor elkaar

De beste opdrachten en kandidaten komen via ons netwerk. Dat netwerk houden we graag hecht en actief.
Goed Voor Elkaar noemen we dat.
Een goed netwerk is goud waard. Daarom werken we bij BuildingCareers samen om onze gezamenlijke netwerken hecht en actief te houden. Per slot van rekening willen we allemaal graag aan het werk blijven, of het nu gaat om een tijdelijk project of een belangrijke stap in je carrière. Wij denken dat je dit het best voor elkaar krijgt door goed samen te werken. Deel jij jouw netwerk met ons, dan deel je ook mee in de opbrengst.

Hoe werkt het?

Het werkt heel simpel: wanneer je een potentiële opdrachtgever kent of iemand kent die interesse heeft in een nieuwe technische uitdaging, dan horen we dat graag. Als wij een voorgestelde kandidaat binnen één jaar bemiddelen dan ontvang je twintig procent van de marge op de bemiddeling, ongeacht de looptijd van de opdracht.

Dat geldt natuurlijk ook voor opdrachtgevers: wanneer je een potentiële opdrachtgever aanbrengt mag je rekenen op twintig procent over de gerealiseerde marge van het eerste jaar bij die opdrachtgever.

Transparant en zorgvuldig

Belangrijk is dat wij op een correcte wijze met je leads omgaan. Per slot van rekening is het jouw netwerk en je moet erop kunnen vertrouwen dat hier correct mee omgegaan wordt. We hechten veel waarde aan transparantie en zorgvuldigheid; wie goed doet, goed ontmoet.

Om onduidelijkheden of integriteitsissues te voorkomen, hebben we duidelijke voorwaarden geformuleerd, die we je graag toesturen. Wil je een lead aandragen of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op.