Team

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de techniek? Wil je je verder ontwikkelen of een volgende carrièrestap maken? Wij helpen je graag! Op deze pagina lees je meer over de mensen binnen ons team die samen de beste matches mogelijk maken.

Robrecht Bakker

Directie

Robrecht werkt inmiddels ruim 27 jaar in de arbeidsbemiddeling. De laatste 15 jaar is hij met name actief in bemiddeling van hoger opgeleiden met een technisch en leidinggevend profiel binnen de maak- en procesindustrie in Noord-Holland.

Jurre Spanjaard

Directie

Jurre studeerde bedrijfseconomie en ging daarna een aantal jaar aan de slag als consultant. Sinds 2013 is hij betrokken bij BuildingCareers, vanaf 2019 in de rol als partner waarin hij zijn ondernemende en financiële inzichten deelt.

Daan Leenman

Directie

Daan maakte carrière bij Multec (voorloper van Brunel), waar hij een directiefunctie bekleedde. Werken met en voor ingenieurs is vanaf dag één de rode draad in zijn carrière. In 2000 heeft Daan samen met Harm Raijmans BuildingCareers opgericht.

Zsuzsa Keri

Consultant

Zsuzsa heeft een offshore/maritieme achtergrond en werkt als recruitment consultant. Bij haar is de coördinatie, planning en bezetting voor en tijdens revamps, overhauls en shutdowns binnen de – vaak 24/7- industrie in goede handen.

Laura Delgado Castillo

Recruitment consultant

Laura maakt sinds maart 2023 onderdeel uit van het team. Ze komt uit Madrid en spreekt vloeiend Spaans en Engels. Haar focus ligt op het recruiten van internationale technische professionals en engineers binnen Europa. Hasta Pronto.

Linde Gombault

Recruitment consultant

Linde heeft de overstap gemaakt van de makelaardij naar het recruitmentvak. In beide gevallen heb je een bemiddelende rol waar je veel contact hebt met mensen, mogelijkheden en wensen matcht en uiteindelijk mensen blij maakt met een nieuw huis/ nieuwe baan.

Claudia Schepers

Marketing & communicatie manager

Claudia is verantwoordelijk voor onze (recruitment)marketing, beheer van de website, communicatie en evenementen. Ze zorgt ervoor dat wij als goede werkgever en sparringpartner zichtbaar en vindbaar zijn bij hoogopgeleide engineers en bedrijven in de duurzame (maak)industrie.

Liesbeth de Ruiter

Office Manager

Sinds 2007 is Liesbeth de officemanager van BuildingCareers. Zij is onze steun en toeverlaat. Zo verzorgt zij onder andere het secretariaat en ondersteunt ze de marketing & communicatie manager bij (wervings)acties en evenementen.

Jorge Barroso Vazquez

Administratie

Jorge ondersteunt sinds 2011 onze financiële administratie. Hij verwerkt de salarissen & facturen en houdt zich bezig met het debiteuren- en crediteurenbeheer. Daarnaast is hij het vaste aanspreekpunt voor eventuele vragen vanuit onze professionals op locatie.

Wij zoeken een collega!

Recruitment consultant

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Recruitment Consultant! Wil je meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op!