Team

Ben je op zoek naar een nieuwe baan in de techniek? Wil je je verder ontwikkelen of een volgende carrièrestap maken? Wij helpen je graag! Op deze pagina lees je meer over de mensen binnen ons team die samen de beste matches mogelijk maken.

Daan Leenman

Directie

Daan maakte na zijn studie Bouwkunde carrière bij Multec (voorheen Brunel), waar hij een directiefunctie bekleedde. Eenzelfde positie heeft hij ook vervuld bij Vedior/Expectra. Werken met en voor ingenieurs is vanaf dag één de rode draad in zijn carrière. Eén van de redenen waarom hij in 2000 samen met Harm Raijmans BuildingCareers oprichtte.

Robrecht Bakker

Directie

Robrecht werkt sinds zijn hbo-opleiding economie in de arbeidsbemiddeling. Hij startte zijn loopbaan bij Randstad en ontwikkelde zich in het recruiten van ingenieurs bij Multec (het huidige Brunel). Vervolgens werkte hij in de werving en selectie bij headhunter Interlace in Amsterdam. In 2006 startte hij Regio Talent in Alkmaar op vanuit H&S Adviesgroep, dat hij in 5 jaar uitbouwde tot een succesvolle werving- en selectieorganisatie.

In 2011 werd Robrecht directeur van SAB Detachering. Vervolgens trad hij in 2015 toe tot BuildingCareers als Partner/Consultant.

Jurre Spanjaard

Directie

Jurre studeerde bedrijfseconomie en ging daarna aan de slag als consultant. Na een aantal jaren als consultant finance & payroll is Jurre sinds begin 2019 financieel directeur bij BuildingCareers. Daarnaast is hij onze vraagbaak voor alles wat met arbeidsrecht te maken heeft.

Jorge Barroso Vazquez

Administratie

Jorge ondersteunt sinds 2011 onze financiële administratie. Hij verwerkt de salarissen en houdt zich bezig met facturatie, debiteuren en crediteuren. Ook is hij het vaste aanspreekpunt voor onze gedetacheerden als zij vragen hebben.

Zsuzsa Keri

Consultant

Zsuzsa Keri werkte al eerder bij ons als Netwerkcoördinator, en is weer terug als (recruitment) consultant en vaste contactpersoon bij onze partner Compris Consulting.

Fiona van Kessel

Recruitment consultant

Fiona studeerde Journalistiek, schreef en filmde content voor diverse (technische) bladen en werkte jaren voor een van de grootste nieuwsreacties van Nederland. Ze ruilde vanuit de liefde voor techniek (met de paplepel ingegoten) het redactieleven om  voor de recruitmentwereld en zet daar nu met veel plezier haar vaardigheden in interviewen, complexen onderwerpen doorgronden en people skills voor in.

Als recruiter houdt zij zich het liefst bezig met het zoeken van de juiste mensen om de technische industrie future proof te houden, met als grootste vraagstukken de Energietransitie en de verduurzaming van de industrie. Sinds 2022 is Fiona werkzaam voor BuildingsCareers als recruitment consultant.

Liesbeth de Ruiter

Office Manager

Sinds 2007 is Liesbeth de Office Manager van BuildingCareers. Zij is onze steun en toeverlaat. Zo verzorgt zij o.a. het secretariaat, coördineert ze wervingsacties en bereidt ze de financiële administratie voor.

Claudia Schepers

Marketing & communicatie manager

Na diverse marketingcommunicatie functies in uiteenlopende branches, waaronder in detachering, is Claudia terug in de branche. Ze zet haar ervaring in recruitment marketing en employer branding in voor BuildingCareers en is verantwoordelijk voor de arbeidsmarktcommunicatie. Een passende baan kan een mens veel voldoening geven weet ze uit ervaring. Daarnaast kan de juiste persoon bij een opdrachtgever mooie dingen tot stand brengen. Ze haalt er daarom plezier uit om BuildingCareers bij goed opgeleide engineers en bij bedrijven in de duurzame (maak)industrie onder de aandacht te brengen. Claudia maakt sinds 2022 onderdeel uit van het team.

Melle Reiff

Recruitment consultant

Melle is afgestudeerd in hbo-laboratoriumtechniek. Hij heeft gewerkt bij grote organisaties, zoals in de farmacie (Teva), een ziekenhuis (AMC) en de voedingsmiddelenindustrie (OFI). In zijn laatste rol als R&D technician bij OFI was het zijn taak om op projectbasis specifieke problemen in het productieproces te optimaliseren. Hiervoor ging hij regelmatig in gesprek met E&I engineers vanwege hun specialistische kennis en de technische dienst voor benodigde aanpassingen. In die tijd is zijn interesse in de techniek verder gegroeid. Het lijkt hem een uitdaging om als recruitment consultant de juiste match te maken tussen opdrachtgever en kandidaat, waarin kwaliteit en een duurzame keuze altijd het belangrijkst zijn. Melle werkt sinds juni 2022 bij BuildingCareers.

blanco avatar

Wij zoeken een collega!

Recruitment Consultant

Wij zijn op zoek naar een nieuwe Recruitment Consultant! Wil je meer weten of direct solliciteren? Neem contact met ons op!