Onze werkwijze

Wij gaan altijd voor de duurzame match. Een baan en opdrachtgever die past bij jouw wensen, waarden en ambities.

Op zoek naar een duurzame groene baan? Een complexe technische uitdaging? Meewerken aan een groot onderhoudsproject? Een interim management klus? BuildingCareers verbindt hoogopgeleid technisch personeel aan industriële opdrachtgevers binnen Noord- en Zuid-Holland. In 25 jaar hebben wij een groot warm netwerk opgebouwd. Zowel kandidaten als opdrachtgevers ervaren ons als deskundig, transparant en betrouwbaar.

Bemiddeld worden door ons betekent:

  • Een sparringpartner hebben voor jouw carrière
  • Een nieuwe werkgever of opdracht die echt bij je past
  • Goede arbeidsvoorwaarden
  • Van start met goede begeleiding
  • Altijd tijd voor een goed gesprek rondom persoonlijke vraagstukken

Interim opdrachten & Projectmatige inzet

Wil je snel ervaring opdoen, je kennis verbreden en leren door in verschillende keukens te kijken? Dan is een inzet op een project bij onze klant of een interim opdracht voor jou een perfecte mogelijkheid. Je krijgt snel verantwoordelijkheid en een concrete opdracht en doelstelling mee, waarbij jij het verschil kan maken door je snelle leercurve, je skills om binnen een nieuwe organisatie snel alle stakeholders te leren kennen en samen te werken.

Wij verzorgen jouw contract, inkomen en support op afstand. We brengen je actief in contact met andere technische professionals in ons netwerk met wie je kan sparren over kwesties binnen jouw vakgebied.

Dienstverband bij opdrachtgever

Wanneer je besluit om van baan te wisselen is het belangrijk om je wensen goed in kaart te brengen. Naast goede arbeidsvoorwaarden zijn er natuurlijk veel meer aspecten die zorgen voor uitdaging in je werk. Denk bijvoorbeeld aan werk-privé-balans, thuiswerkmogelijkheden, carrièreperspectief, bedrijfscultuur en de duurzaamheidsambities van je nieuwe werkgever.

We helpen je graag en brengen in kaart welke bedrijven passen binnen je wensen zodat je een goede afweging kunt maken en weer jaren vooruit kunt in je nieuwe baan.

In de afgelopen 20 jaar hebben wij een groot netwerk opgebouwd en kunnen we je op de juiste plek introduceren. Uiteraard discreet en met altijd met instemming en medeweten van jouzelf.

Benieuwd naar welke functies wij bemiddelen? Klik dan via de button verder naar het overzicht van onze disciplines.