Over ons

Onze missie en visie… Wij brengen opdrachtgevers en professionals bij elkaar met behulp van onze kennis, oog voor kwaliteit, een uitgebreid netwerk van ingenieurs, maar vooral ons hart voor techniek.

Missie

Wij zorgen binnen de 24/7 industrie voor de allerbeste match tussen opdrachtgever & technische professional. In iedere fase van de asset lifecycle: van ontwerp tot bouw en van productie tot onderhoud en duurzame decommissioning en recycling. Altijd de juiste persoon op de juiste plek.

Visie

We geloven in een toekomst waarin de kennis en expertise van uitzonderlijke technici op de juiste plekken zorgen voor acceleratie van technische innovatie en verduurzaming in de industrie en samenleving.

Kernwaarden

]

Bruggen bouwen

Wij geloven in de bijzondere mensen met wie we samenwerken en zijn nieuwsgierig naar wat hen drijft. Daar krijgen we niet alleen energie van, maar het helpt ons ook om de beste matches te maken. De basis van ons succes ligt in vertrouwen, openheid en een persoonlijke klik.
]

Passie voor techniek

Wij houden van techniek en herkennen kwaliteit als we het zien. Als wij iets doen, doen we het met zorg en aandacht. Dat onderscheidt ons en kenmerkt onze sleutelrol in de industrie in Nederland. We geloven dat technische innovatie, talentontwikkeling en het plaatsen van de juiste ingenieurs en technici essentieel is voor onze toekomst.
]

Duurzame toekomst

Wij gaan niet voor snelle winst maar gaan altijd uit van een langetermijnvisie. Zowel in onze relaties met opdrachtgevers als in ons streven bij te dragen aan de energietransitie. Wij selecteren de technici van de toekomst en zetten ons actief in voor verduurzaming van de industrie. Zodat Nederland ook in de toekomst een bloeiende industrie kan behouden.
]

Kennisdeling

Ruimte voor groei en ontwikkeling staan bij ons centraal. We zijn ambitieus, nieuwsgierig en zorgen er altijd voor dat we op de hoogte zijn van ontwikkelingen in de industrie en de arbeidsmarkt. We stimuleren onze mensen om zich te blijven specialiseren en door te groeien binnen hun vakgebied. Voor de industrie en onze klanten fungeren we als kennispartner.
]

Maatwerk

Bij het maken van een match of het oplossen van een probleem denken wij graag ‘out of the box.’ We zijn creatief, kijken graag verder dan de voor de hand liggende oplossing en kunnen waar nodig snel schakelen. Zo krijgen we samen vaak veel voor elkaar, waardoor maatwerk en unieke innovatieve oplossingen ontstaan.