Onze disciplines

Of we nu werken voor grote multinational of een start-up; onze opdrachtgevers hebben één ding gemeen zij hebben er alle belang bij om kostbare assets- vaak 24/7 productie omgevingen goed en veilig te onderhouden en te verbeteren in elke fase van de asset management lifecycle:

Engineering & Design

Alles begint met een goed doordacht ontwerp, een budget en een plan. Onze opdrachten in deze fase zijn vrijwel altijd voor asset owners. Zowel engineers als projectmanagers weten ons te vinden, en wij hen. We hebben zelden opdrachten bij ingenieursbureaus.

Construction & Commissioning

Met een goede voorbereiding voorkom je verrassingen. Veel van onze opdrachten zijn brownfield-projecten, waarbij zaken vaak net anders lopen dan verwacht. Stakeholder management in de praktijk, en natuurlijk veiligheid boven alles.

Production & Maintenance

Zonder goed onderhoud geen productie. Goed voorbereide onderhoudsstops en smart maintenance zijn bovendien onontbeerlijk om een maximale productie te bereiken.

Decommissioning, Revamp & Overhaul

Vernieuwen of afbreken? Dat is niet alleen een financiële overweging, maar zeker ook  een maatschappelijke. De energietransitie vraagt om nieuwe technische kennis en kunde.