Nieuws

BuildingCareers in beeld voor DecomMissionBlue

Op 26 en 27 oktober vond in de RAI Amsterdam de Offshore Energy Exhibition & Conference plaats. Tijdens dit congres werd DecomMissionBlue gelanceerd, het nieuwe samenwerkingsverband van leden van AYOP, dat zich in gaat zetten voor duurzame ontmanteling en recycling van offshore installaties en grote maritieme objecten.

In DecomMissionBlue zijn uiteenlopende spelers verenigd: BK Ingenieurs, Boskalis Netherlands, BuildingCareers, Koole Contractors/Decom Amsterdam, Mammoet, Port of Amsterdam, Reym, Seafox, Tata Steel en Van Leeuwen Zwanenburg Sloopwerken. Er komt een hoop kijken bij duurzame decommissioning: projectmanagement en planning, voorbereidingswerkzaamheden, ontmantelen van de objecten, vervoer naar de werf en recycling van materialen… En iedere partner speelt zijn eigen rol in de keten. Daarom is een goede samenwerking en een sterk netwerk van betrokken partijen van groot belang.

In het kader van de lancering van DecomMissionBlue komen alle partners van het samenwerkingsverband de komende weken voorbij met een eigen partnervlog. Vandaag zijn wij aan de beurt! Bekijk hieronder onze video. Meer weten? Neem contact met ons op of kijk op de website van DecomMissionBlue!

 

 

Ook leuk om te lezen