Nieuws

Toezichthouders nodig voor onderhouds- en CAPEX-projecten?

SAB Detachering biedt dé oplossing!

Het is weer zomervakantie, voor veel bedrijven dé tijd voor grote onderhouds- en CAPEX-projecten. Deze projecten zijn complex en vragen om extra toezichtcapaciteit – vaak ook 24/7. Voor projectverantwoordelijken is het juist in deze periode lastig om de juiste toezichthouders/supervisors te vinden. Safety first!

Onze opdrachtgevers zoeken de beste mensen die ook nog eens precies op het juiste moment beschikbaar zijn. Het is niet altijd haalbaar of praktisch om deze mensen in vaste dienst te nemen. Voor veel bedrijven zou het daarom ideaal zijn om toegang te hebben tot een poule met geschikte kandidaten die specifiek op zoek zijn naar een klus voor een bepaalde periode.

Dat is waar wij om de hoek komen kijken. SAB Detachering is ooit ontstaan in samenwerking met de toenmalige Koninklijke Hoogovens, nu Tata Steel. Tegenwoordig opereren we zelfstandig. In samenwerking met Tata Steel hebben wij een tool ontwikkeld waarmee we de afgelopen jaren talloze tijdelijke toezichthouders hebben geplaatst voor CAPEX-projecten in uitvoering.

toezichthouders onderhoud continugietmachine

Bron: Tata Steel

Gebruikers aan het woord

Bastiaan Donders (Department Manager Construction Management & Safety Management @ Tata Steel): “Deze tool van SAB is simpel en praktisch, een oplossing voor het managen van de inzet van “onze jongens”. Het platform is een oplossing voor ons werk waarin grote pieken en dalen elkaar in grote snelheid opvolgen. Het helpt ons aan genoeg resources voor onze CAPEX-projecten als de druk op de ketel staat.”

Rob Kroonenburg (Freelance Site Supervisor): “Ingelogd op het platform van SAB krijg ik snel inzicht in toekomstige projecten en kan ik me ervoor aanmelden. SAB regelt vervolgens dat ik rechtstreeks in contact kom met de projectleidinggevende. Transparant. Korte klappen.”

Blijven bouwen

We hebben deze toezichthouderspoule tot op heden dus alleen ingezet voor Tata Steel in IJmuiden. Het bevalt zowel de opdrachtgevende Construction Managers als onze kandidaten goed om te werken via het platform dat wij hiervoor ontwikkeld hebben. En daarom willen we er graag aan blijven bouwen, met nieuwe opdrachtgevers en steeds meer aangesloten freelance toezichthouders (W, E, CT, Piping, Hydraulics, etc.).

Wil je ook tappen uit onze toezichthouderspoule voor jouw projecten in uitvoering? Of ben je zelf toezichthouder en wil je je ook aansluiten bij onze poule? Neem contact met ons op voor meer informatie of bel Rutger Beekhuis op kantoor via 0251 26 72 72 of mobiel via 06 21 70 35 36.

Ook leuk om te lezen