Nieuws

Update coronavirus

Er is heel wat gebeurd in de afgelopen maanden. Eind 2019 ontwikkelde zich een nieuw coronavirus in Wuhan in China. Dit virus breidde zich in de maanden daarop snel uit naar vele andere landen. Eind februari werd het virus voor het eerst in Nederland vastgesteld. Op 11 maart maakte de Wereldgezondheidsorganisatie bekend dat er sprake is van een pandemie. Op 12 maart werden in een persconferentie de maatregelen voor Nederland afgekondigd, en op 15 maart werden deze maatregelen verder opgeschaald.

Op het moment is het advies van de Nederlandse overheid om zo veel mogelijk thuis te werken, thuis te blijven bij verkoudheids- of griepklachten, en grote groepen te vermijden. Daarnaast zijn scholen, kinderopvang, sportclubs, horeca en diverse andere bedrijven en instellingen gesloten. Dat heeft grote gevolgen voor vrijwel alle Nederlanders en ook voor veel van onze werkenden.

Om die reden hebben we de afgelopen dagen verschillende maatregelen getroffen. Wij werken voornamelijk thuis. Wie wel op kantoor komt, stemt dat af met collega’s, zodat we gemakkelijk afstand van elkaar kunnen houden. Gemaakte afspraken worden verzet of vinden plaats via de telefoon of via Skype. Daarnaast hebben we contact opgenomen met iedereen die voor ons werkt om een uitgebreide inventarisatie te maken met hoe het ervoor staat. We hebben nu een goed beeld van hoe de komende weken er voor ons en onze mensen uit zullen zien.

Heb jij vragen of opmerkingen voor ons in het kader van de ontwikkelingen rondom het coronavirus? Neem dan vooral contact met ons op! Op onze teampagina vind je al onze e-mailadressen en telefoonnummers. Hoewel onze werktijden op sommige momenten iets van de standaard afwijken, zullen we altijd ons best doen om snel terug te bellen of mailen.

Onze gedachten gaan uit naar iedereen die met het virus of de gevolgen daarvan te maken heeft. We willen iedereen die ongewenst thuis zit of juist extra hard aan het werk moet in deze tijd veel sterkte wensen.

Ook leuk om te lezen