Nieuws

De eerste netwerksessie is een feit!

SAB Detachering pakt het anders aan! In deze tijden van automatisering en onpersoonlijke portals kiezen wij juist voor een persoonlijke aanpak.

In dat kader kwam onlangs een groep professionals naar ons kantoor voor een workshop en netwerksessie. Tijdens deze workshop gingen we aan de slag voor meer continuïteit in opdrachten. Bij Tata Steel, waar veel van onze mensen werken, wordt een aantal projecten stopgezet. Hierdoor groeit de behoefte aan een breder scala aan opdrachtgevers. Door samen onze netwerken te delen zal het gemakkelijker worden om bij meer opdrachtgevers voet aan de grond te krijgen en daar profiteert iedereen van.

Tijdens de eerste ronde van de workshop werd in kleine groepjes de vraag gesteld: wat verwacht je van SAB met betrekking tot het delen van netwerken? Tijdens de tweede ronde werd er gesproken over de verschillende netwerken: waar liggen de kansen? Ook hier werd in kleine groepjes gesproken over mogelijkheden bij opdrachtgevers in ieders netwerk. De tweede ronde was eigenlijk de kern van de hele bijeenkomst. Tijdens deze ronde werd duidelijk dat de aanwezigen veel onderling vertrouwen hebben en erg genegen zijn om hun netwerk te delen. Iedereen wilde graag helpen met leads, en meewerken aan warme introducties bij (nieuwe) opdrachtgevers.

Netwerksessie bij SAB op kantoorWe sloten af met een gezamenlijke ronde, waarin de verschillende vragen van de eerdere rondes in de grote groep aan bod kwamen. Met de mannen die hun contacten gedeeld hebben gaan we aparte afspraken maken om concrete stappen te ondernemen: afspraken maken bij nieuwe opdrachtgevers met onder andere site managers, maintenance managers en CAPEX managers. Daar kunnen we onszelf dan gaan presenteren als een collectief van samenwerkende professionals. We kunnen toezichthoudende en/of aansturende expertise leveren in de vakgebieden werktuigbouw, E&I, piping, hydrauliek, reinigen, lassen, testen, veiligheid etc.

We willen de aanwezigen hartelijk danken voor hun inzet. Kon je niet aanwezig zijn en wil je toch graag nog een bijdrage leveren? Dan horen we graag van je! Ook zal onze nieuwe collega Zsuzsa de komende tijd contact opnemen met zoveel mogelijk professionals om nader in te gaan op verschillende kwesties. En we willen vooral doorpakken. Dus naast de 1-op-1 acties met enkelen van de aanwezigen, zijn we meteen aan de slag gegaan met een nieuwe netwerksessie. Stay tuned!

 

Ook leuk om te lezen