Nieuws

Hoe wij slimmer werken met Recruit Robin

Intelligente sourcing

Automatisering is niet alleen bij onze opdrachtgevers aan de orde van de dag… Als arbeidsbemiddelaar ontkomen we er ook niet aan. Daarom maken wij sinds kort gebruik van Recruit Robin. Dit is een sourcing tool die werkt met artificial intelligence, waarmee we veel sneller beschikbare kandidaten kunnen vinden en benaderen.

Hoe werkt het?

Recruit Robin heeft toegang tot verschillende platforms zoals LinkedIn, Indeed en Techniekwerkt. Hiermee krijgen wij een compleet overzicht van alle werkenden met een technisch profiel. En met slimme filters kunnen wij precies de juiste informatie naar voren halen.

Wat levert het op?

Dankzij de slimme oplossing van Recruit Robin kunnen we onze opdrachtgevers garanderen dat wij – en dus ook zij – geen interessante kandidaten missen. Daarnaast kunnen we nog altijd vertrouwen op onze expertise en ervaring, evenals de vertrouwde selectietool van MatchQ. Zo zorgen we ervoor dat we de match ook op gedragsaspecten kunnen onderbouwen. Alles om ervoor te zorgen dat onze opdrachtgevers optimaal worden bediend met een duurzame bemiddeling.

Wil je meer weten over onze werkwijze, of kunnen wij onze tools ook inzetten voor jouw vacature? Bel 0251 26 72 72 of mail naar info@sabdetachering.nl.

Ook leuk om te lezen